Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a társkereső oldalak tele vannak csodálatosan kinéző középkorú nőkkel?

Figyelt kérdés

A minap, kiváncsiságból megnéztem egy ilyen társkeresőt. Regisztráció nélkül is körül lehet nézni. Ki listáztattam a 35-55 év közötti nőket és szebbnél szebb asszonyok vannak fent. Mi lehet a probléma? Mi a baj a jelentkező férfiakkal? Biztos rengeteg üzenetet kapnak az ajánlkozóktól, mégis van egy csomó nő, akinek jó régi regisztrációja van. Miért nem találnak párt? Mi alapján utasítják el a férfiakat, ill a férfiak őket?

Főleg olyan nők válaszát várom, aki érintett.

2022. ápr. 10. 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Középkorrú embereknek már nem csak önmagával kell kalkulálni, hanem nagy valószínűséggel már meglévő gyerekekkel, ingatlanhitelekkel, exszekkel és még sok esetben szülőkkel is. Ez így baromi nehéz csomag.
2022. ápr. 10. 12:41
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Szia, nő vagyok, idősebb. Nagyon sok ismerősöm használ filtert, amit valamiért nem vesznek észre a férfiak. Konkrétan bababőre lesz a leglelakottabb nőnek is. Ez az egyik. A másik amit az első írt.
2022. ápr. 10. 13:03
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
Miért törölné a profilját ha egyszer még szükség lehet rá!?
2022. ápr. 10. 13:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor, ha jól értem, végül a férfiak mondanak nemet, mikor találkoznak élőben?
2022. ápr. 10. 13:06
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
#2 így van.Facebookra is olyan képeket raknak ki,ami nem fedi a valóságot.
2022. ápr. 10. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Ja, csodálatosan kinéző,középkorú nők.Az életben nem sok ilyent látok.
2022. ápr. 10. 13:21
 7/13 anonim ***** válasza:
5. Igen és nagyon sok ismerősöm. Valamelyik felismerhetetlen a szűrőtől. És akkor irkaljak alá, hogy "de szép vagy Marika", "bombázó😘😘🥰". A legszarabb az amikor fiatal, szép lányok pakolnak magukra szűrőket. :/
2022. ápr. 10. 13:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Az R-betűsre felregeltem én is. Egy barátom már évek óta fenn van fotókkal. Vissza se írnak neki, egy randija se volt onnan.

40km-s körzetben kerestem 30-45 korosztályra, Bp, Komárom-Esztergom megye. Valahogy nem látom azokat a csodaszép hölgyeket.Sőt.

2022. ápr. 10. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Sok olyan nő van, akit megcsaltak, elhagytak, vagy épp ő lépett ki egy rossz kapcsolatból, vagy gyerekkel, vagy nélküle. Most kicsit összeszedte magát, és most újbóli erővel keres magának valaki (hogy ugyanabba a problémába essen bele).
2022. ápr. 10. 14:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szepek. En se vagyok az. Ennek oka nyilvan lustasag, de hiaba van ra igenyem, nem tudok ugy elni mint a fitneses youtubos csaj aki reggel turmixolja a kis spenotos gojibogyos proteines turmixat es lazacot eszik avokadocal, teremve, kozmetikushoz jar. Nincs csunya no, de ahhoz sokszor penz es ido kell. Az meg nincs egy elvalt, gyerekes nonek. Mig egy 26 eves irodista elkoltheti magara az egesz fizujat, sporolhat egy uj orra, mellre,addig egy anya tandijra sporol a gyerekenek.
2022. ápr. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!