Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb incelre mi jellemző?
Lehetne nekik segíteni?
Jelöljétek be melyik a leggyakoribb hiba velük!
Meglehetősen degradáló maga a megnevezés is a férfiakra nézve, mondom ezt nőként.
A kérdés meg rátesz még egy lapáttal az alázásra, többnyire az ilyen kérdések miatt utálja jó pár férfi a nőket.
Ilyen brünhildák lányoknál is vannak.
Internetszerelő vagyok, olyan sztorikat hallottam, meg láttam már hogy el sem hinném.
Maradjunk annyiban sokkal több 30-40 éves nő él otthon anyjával családjával, mint csávó.
Elég sok lelakott, kinőtt lukas otthoni cuccokban van, lenőtt hajjal, mikor látom leülni akkora has ugrik elő, hogy egy gorilla is megirigyelné.
És ezek írnak nagy többségében is ide.
Olyanok, hogy még bottal se kategória,sajnálnám a botot ha hozzá kellene érnem.
8 Ugyan már, dehogy buták, írásképük alapján a legtöbb bőven átlagos vagy még átlag feletti is. De továbbmegyek, attól se lesz önmagában buta valaki, hogy nőgyűlölő, pszichológiai okai vannak.
Aki meg ilyen kérdéseket fogalmaz meg és így általánosít, az semmivel nem jobb egy szélsőséges nőgyűlölőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!