Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ti mit kaptok a nőtöktől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti mit kaptok a nőtöktől?

Figyelt kérdés
Megéri a kedvükre tenni? Ha igen mi miatt?

#jóindulat #Mit adnak a nők #No offenz
2022. ápr. 8. 18:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Mikor ma kinéztem az ablakon, esőre állt.
2022. ápr. 8. 18:47
 2/25 anonim ***** válasza:
87%

Felénk jó idő van, szomszéd szólt reggel, miért pizsamában mentem le a kocsihoz.

Jose32F Miami 33 fok.

2022. ápr. 8. 18:48
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Próbálj a kedvükre tenni és megtudod. (nem kell nagy dolgokra gondolni,csak légy önmagad és figyelmes.)
2022. ápr. 8. 18:50
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

2

:D

Vigyázz mert sorbanállnak érted az itteni goldiggerek, lecsapják a fakanalat és repülnek Joséhoz Májámiba.

2022. ápr. 8. 18:50
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Most eshetne kicsit, kellene a növényeknek.

Jövő hétvégén megyünk kirándulni, akkor ne essen. =D

2022. ápr. 8. 18:52
 6/25 anonim ***** válasza:
97%
Hogy legyen normális válasz is: Nekem van egy nagyon jó nőm. Szép, okos, van tartása, nagyon jó az ágyban, támogat és nekem ezek elegek ahhoz, hogy ne akarjak neki szart és a kedvére tegyek. Aki értékes, annak a kedvére akarunk tenni, nem tudom, te hogy működsz:D
2022. ápr. 8. 18:53
 7/25 anonim ***** válasza:
37%
szexet
2022. ápr. 8. 18:54
 8/25 anonim ***** válasza:
14%
Punci
2022. ápr. 8. 18:55
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene érdekből emberi kapcsolatokat építened. Az ember még akkor is barátnak tartja a barátot és társnak a társát, illetve anyának az anyját, ha az nem ad semmi extrát. Anyád sem attól az anyád, mert házat rak a valagad alá, hanem mert szeret.

Ha kell valami, azt teremtsd meg magadnak. Emberi kapcsolatoktól elsősorban érzéseket várunk, nem hasznot. Ha esetleg azon gondolkodsz, hogy miért baszik rád minden nő, miközben olyan kedveske, rendeske kis cukorfalat vagy, akkor itt a válaszod: mert csak a valamiért tudsz az lenni, egyébként meg egy kicsinyes emberi fertő vagy.

2022. ápr. 8. 19:01
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Jajj punci szex és társai nagy igényű emberek lehetnek:D

Majd ha te kedveskedsz egy nőnek nem csak elvársz, akkor lesz egyszer egy normális nőd.

2022. ápr. 8. 19:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!