Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » “ Minden pasinak az számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

“ Minden pasinak az számít irreális elvárásnak a nők részéről, amit ő nem tud megugrani..."?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 14:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Kommentben kifejtem
48 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Pontosan!
2022. ápr. 8. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem. Ezt eddig csak az itteni frusztrált nőktől olvastam. A való életben összesen 2 nőtől hallottam hasonló szöveget. Lehet szidni az inceleket (én is gáznak tartom őket), de az ilyen szövegek pont ugyanazt a kategóriát képviselik.

Férfi vagyok, részemről mindenki azt vár el, amit akar. Irreális akkor lesz az elvárás, ha az illető nem tud egy normális kapcsolatot kiépíteni azzal, amit elvár. Tehát, amikor tucatcsajok sírnak, hogy őket csak megdugják, akkor értelemszerűen irreálisan nagyok az elvárásaik és náluk sokkal jobb pasiknak adnak esélyt. Ha adnának a saját szintjükön lévőknek is, akkor találnának olyat, aki nem csak szexre használja őket.

Konkrét példa: Ismerek több olyan erősen túlsúlyos csajt, akik elhiszik, hogy nekik top pasi jár. Ez meg is történik rendszeresen velük tinderről. Persze, csak 1-1 éjszakára... De, ők komolyan elhiszik, hogy ezek a pasik szerelmesek lesznek beléjük. Nem jön össze nekik évek óta. Most akkor, az itteni frusztrált nők szerint, nincsenek irreális elvárásaik ezeknek a lányoknak?

2022. ápr. 8. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

Hehe... én voltam az a válaszoló, akitől idéztél, és mégis a kommentben kifejtemre szavaztam. Nem pontosan fogalmaztam meg, nem minden férfire akartam érteni, hanem a kifejezetten acsarkodó, fröcsögő típusokra :). Mindjárt finomítom is a másik kérdés alatt.

Amit főleg fórumokon látok, az főleg az, hogy "miért akar a nő gazdag férfit, ha én csóró vagyok, és kéne nekem nő?", "miért akar a nő jóképű férfit, ha én ronda vagyok, és kéne nekem nő?"... stb. Általában gondosan elkerülik a témát, hogy mégis milyen nőkre hajtanak, vagy ha nem, akkor azt hazudják, hogy minden nő, kortól, külsőtől függetlenül csak a gazdag / jóképű / kettő kombinációja pasi a jó.

Persze vannak olyan esetek, ahol jogos azt állítani a nőről, hogy magához képest irreális elvárásai vannak, pl. amikor egy 40es elfolyósan kövér, kitaposott melegítőben nyomuló, ápolatlan (kócos, zsíros hajú, ronda bőrű, ronda fogú stb.) nőnek csak a 30as élére vasalt öltönyös milliomos modell a jó, az nyilván tényleg irreális.

2022. ápr. 8. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van az a helyzet, amikor objektíve megmondható, hogy irreális az elvárás, pl a falu végi közértben dolgozó 100 kilós Marcsika, ne csak Henry Cavill-el érje be. De egy pl diplomás, vagy az átlag fölött kereső nőnek az reális elvárás, hogy a pasi ne minimálbéres mamahoteles ember legyen. Nem?
2022. ápr. 8. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Mindössze bizonyos férfiakra igaz ez de nem mindre. Te pedig az a kommentelő vagy, aki még ezt sem tudta magától megfogalmazni és mástól másolja a dumát?
2022. ápr. 8. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is irreális elvárásaim vannak mások szerint, mégis találtam olyat aki megfelel. Akkor most mi van? Mégsem volt irreális?
2022. ápr. 8. 15:05
 7/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Van aki az alapot sem tudja hozni (ha férfi, ha nő), nem is akarja. Őrájuk igaz a mondás. Amikor objektíven teljesíthetetlen az a bizonyos elvárás (hozzak a holdból tölgylevelet, tündér hajaszálát, meg a mennydörgő isten mérföldes szakállát), azt meg objektíven elkerüljük. :)))
2022. ápr. 8. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez az egyetlen oldal, ahol megtörténhet az, hogy egy fél perc alatt megcáfolt dolgot lepontoznak úgy, hogy még a dolog írója is cáfolja önmagát... :D
2022. ápr. 8. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Igen. Mindig is volt annyi önbizalmam, hogy pontosan tudjam, reálisak az elvárásaim a párkeresésben. Ennek ellenére több férfi mondta már, hogy lehetetlent várok, egyedül fogok meghalni (ez nem értem, miért rossz ahhoz képest, hogy felszedjek valami szemetet). Meg csomóan egy az egyben nekem estek, hogy ilyen gusztustalan emberi lényként mire ekkora a pofám, jól le kellene törni a szarvam és akkor tudnám becsülni a dolgokat. Meg ilyenek. Egy idegen nő elvárásait, aki állítólag ronda és semmitérő, olyan ingerülten bírálták, hogy azt hittem, lehidalok. Természetesen kivétel nélkül az összes ilyen nagypofájú bőven a szint alatt volt, üvöltött róluk, hogy képtelenek azt annak a szintnek a felét megugrani, amit vártam (és aminek a másik oldalról én megfeleltem).
2022. ápr. 8. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!