Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők miért férfigyűlölők a férfiakkal szemben, ha nincs meg az a pénz, ami a nőnek kell?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 00:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%
Attól még nem vagyok férfigyűlölő, hogy nem vagyok hajlandó valakivel összejönni. Én amúgy pont anyagiak terén nem vagyok annyira "válogatós", de pl. tartósan munkanélküli meg anyut pumpoló emberrel nem jönnék össze úgy, hogy nekem évek óta van karrierem. Ettől függetlenül nem gyűlölöm, lehet, hogy havernak tök jó, de párkapcsolatra nekem nem pálya, mert én komoly kapcsolatban gondolkodom, ahhoz meg főleg az én koromban, mert nem 20éves egyetemista vagyok, nemcsak a cukiskodás meg a dugás tartozik hozzá, hanem bizony bizonyos idő után az együttélés, közös háztartásvezetés is. Ugyanígy amúgy olyan emberrel sem jönnék össze, akivel szellemileg nem vagyunk egy szinten, vagy akivel egy közös érdeklődési területünk nincs, vagy akivel a személyiségünk különbözősége miatt nem jönnénk ki. Ettől még nem utálom őket. Ha mindenkit utálok, akivel nem jönnék össze, akkor ennyi erővel az összes férfirokonomat meg a barátnőim pasijait is gyűlölöm...
2022. ápr. 8. 14:56
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Valóban imádom a pasikat nagy lófarokkal 🤩

2022. ápr. 8. 15:19
 23/23 anonim ***** válasza:

22-es:

Huhh, ő nagyon szexi :D

2022. ápr. 8. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!