Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, akinek a Gyakori ezen csoportjában olvasott fäszságok, sztereotípiák hatására teljesen eltolódott a realitásérzéke?
Pontosítok a megfogalmazáson:
Olyan ember, aki biztosan tudja, hogy emiatt kezdett ő is sztereotípiákkal megtelni és frusztrált lenni?!
Megvallom, 10 éve vagyok kisebb-nagyobb kihagyásokkal Gyakoris. Régebben sokkal élhetőbb közeg volt, bár akkor is voltak kattantak. De ami most megy... Olvasom itt fél-1 órán át a kérdéseket, hogy este kicsit kikapcsoljak és mintha valami alternatív valóságba csöppennék. És a legrosszabb, hogy annyira rányomja a bélyegét a hangulatomra, hogy hajlamos vagyok másnap én is frusztráltan, kétballábbal kelni.
Váltanék más fórumokra, de még értelmes, magyar nyelvűt nem találtam... Nem is ez a lényeg, hanem hogy vajon ezek az incelbárók, meg társaik itt nevelődtek ki azzá?
Ez az alternatív valóság tökéletes megfogalmazás. Nekem is ilyen érzésem van mikor itt olvasgatok.
Viszont annyira komolyan venni, hogy még a hangulatodat is befolyásolja...nem szabad.
Csak lazán unaloműzőként olvasgatni. Én sokszor elolvasom a kérdést, írok egy választ, két perc múlva nem tudom megmondani páromnak mit írtam olyan serényen. Annyira nem érdekel.
Először itt olvastam az "incel" szót, aztán magával az incel közösséggel is találkoztam (már ha ők tényleg azok, nem pedig trollok). Így jutottam el youtube-on a különböző blackpill contentig.
Illetve az ok, hogy egyáltalán ide járok olvasgatni az a társkeresésben való sikertelenségem. Erre kerestem és keresem most is a választ, válaszokat, hogy mi lehet az oka a dolognak. 2016 előtt sokat jártam ide, aztán lett baártnőm, majd miután elhagyott ismét "visszaszoktam".
Az elmúlt években több furcsa dolog is történt velem és ezekre is válaszokat kerestem. A blackpill valamilyen szinten választ ad a kérdésekre, bár közel sem tökéletes. Én nem tartom hülyeségnek, ha valaki hajlandó venni a fáradtságot és az idejét áldozni arra, hogy kicsit belemélyedjen ezekbe a tartalmakba, szerintem sok igazságra lelhet.
Viszont az itten kérdések (és válaszok) 99%-nak nincs köze ehhez a dologhoz. Szerintem itt csak trollok vannak, akik ezt az egész incel témát járatják és folyamatosan egyre nagyobb baromságokat találnak ki, mivel a "sima" incel kérdések már nem hoznának olyan mértékű figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!