Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri néhány randit végigszenvedni olyan emberekkel akik nem is tetszenek, csak hogy "gyakoroljon" az ember?
Én azt hittem igen
De tapasztalat helyett egy rakat kellemetlen élménnyel gazdagodtam csak.
Pl kibírni egy dagadt izzadtságszagúval, vagy másnak folyamat látni, hogy nincs foga es lehányt pólóban jött, a harmadik munkásruhás tájszólásos volt stb
Én komolyan kiégtem, megutáltam randizni
Az a baj hogy én is így vagyok vele, de nem érzem magam benne túl jónak.
Több mint 6 év párkapcsolat után most kezdtem újra randizni. Egy olyan randim volt ahol tényleg tetszett az illető de elég béna voltam nem is akart másodikat.
Én 29 éves vagyok, kétszer spontán jöttem össze valakivel (gimiben meg egy bárban), mert csak úgy alakult, hogy megtetszettünk egymásnak, és csak úgy természetesen jött a dolog. Kétszer meg leszervezett randival indult a másik két kapcsolatom társkeresős ismerkedés után. De társkeresőn is céltudatosan mentem, csak annak a lánynak írtam, aki tetszett, és csak azzal beszélgettem, akivel megvolt az összhang. Így elmondhatom magamról, hogy csak készer randiztam, és mindkettőből komoly kapcsolat lett, utóbbiból 3 hónap múlva házasság. Én örülök, hogy megkíméltem magam a randi gyakorlattól, és inkább voltam egyedül több évet, meg csak kétszer randiztam, de csak pozitív élményem van az ismerkedéssel (velem párkapcsolatban toltak ki egyszer-kétszer helyette 😅). No de ezekből is tanultam.
A lényeg, hogy szerintem inkább abba fektess energiát, hogy olyannal kezdj el egyáltalán ismerkedni, meg randiig elutni, akivel tényleg megvan az összhang és természetesen mennek a dolgok.
Lehet, hogy azon a randin, ahol bénáztál, eleve esélyed sem volt, mert csak végigszenvedte veled az "illető", hogy rajtad gyakoroljon.
Attól, hogy valaki nem tetszik, még nem használhatod csak úgy, kényedre kedvedre, ezt egyetlen lány vagy srác sem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!