Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri néhány randit végigszen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri néhány randit végigszenvedni olyan emberekkel akik nem is tetszenek, csak hogy "gyakoroljon" az ember?

Figyelt kérdés
Vagy mit lehet tenni hogy jobb legyen az ember randizásban?
2022. ápr. 6. 06:46
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Én azt hittem igen

De tapasztalat helyett egy rakat kellemetlen élménnyel gazdagodtam csak.

Pl kibírni egy dagadt izzadtságszagúval, vagy másnak folyamat látni, hogy nincs foga es lehányt pólóban jött, a harmadik munkásruhás tájszólásos volt stb

Én komolyan kiégtem, megutáltam randizni

2022. ápr. 6. 06:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy én is így vagyok vele, de nem érzem magam benne túl jónak.

Több mint 6 év párkapcsolat után most kezdtem újra randizni. Egy olyan randim volt ahol tényleg tetszett az illető de elég béna voltam nem is akart másodikat.

2022. ápr. 6. 06:55
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem az a baj, ha elrontasz valamit randin, minden ember szokott hibázni. Szerintem inkább azért nem akart másodikat, mert nem volt meg a vonzódás a részéről.
2022. ápr. 6. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs értelme. Miért lenne, csak kérdezem?
2022. ápr. 6. 07:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 29 éves vagyok, kétszer spontán jöttem össze valakivel (gimiben meg egy bárban), mert csak úgy alakult, hogy megtetszettünk egymásnak, és csak úgy természetesen jött a dolog. Kétszer meg leszervezett randival indult a másik két kapcsolatom társkeresős ismerkedés után. De társkeresőn is céltudatosan mentem, csak annak a lánynak írtam, aki tetszett, és csak azzal beszélgettem, akivel megvolt az összhang. Így elmondhatom magamról, hogy csak készer randiztam, és mindkettőből komoly kapcsolat lett, utóbbiból 3 hónap múlva házasság. Én örülök, hogy megkíméltem magam a randi gyakorlattól, és inkább voltam egyedül több évet, meg csak kétszer randiztam, de csak pozitív élményem van az ismerkedéssel (velem párkapcsolatban toltak ki egyszer-kétszer helyette 😅). No de ezekből is tanultam.

A lényeg, hogy szerintem inkább abba fektess energiát, hogy olyannal kezdj el egyáltalán ismerkedni, meg randiig elutni, akivel tényleg megvan az összhang és természetesen mennek a dolgok.

2022. ápr. 6. 07:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azon a randin, ahol bénáztál, eleve esélyed sem volt, mert csak végigszenvedte veled az "illető", hogy rajtad gyakoroljon.

Attól, hogy valaki nem tetszik, még nem használhatod csak úgy, kényedre kedvedre, ezt egyetlen lány vagy srác sem érdemli meg.

2022. ápr. 6. 07:51
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os abszolút jogos.
2022. ápr. 6. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Csajoknak olyan mindegy, mert nekik, ha akarnák minden második napra jutna egy randi. A pasi meg örüljön mindennek, szóval náluk nincs "gyakorlat".
2022. ápr. 6. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges - a randi ugyanolyan ismerkedés, mint más típusú ismerkedés, akkor inkább menjen el idegenekkel beszélgetni. Úgy, hogy voltam már túl egy olyan randin, amiről az elején sejtettem, hogy nem lesz belőle semmi, de nem akartam felszínes lenni meg adtam az illetőnek egy esélyt - nem szereztem belőle olyan egetrengető tapasztalatokat, ami miatt megérte volna.
2022. ápr. 8. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!