Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nőként nem akar az ágyban semmit nyújtani az mit hisz?
Miért van az hogy a szex nem gyere be! De nekik jár a tökéletes kapcsolat a tökéletes férfival?
Ha valaki adni nem akar akkor hogy várja el hogy neki mindent megadjanak?
47. Persze te márcsak tudod!
A csilagokat lehozom neki, cserébe egy ölelésre nem futja szex közben!
Hiába kérem.
Nagyon korrekt viselkedés, és még megmagyarázzátok hogy a nem létező extrém igényekre fogjátok.
(ki a f@sz mondta hogy anált akarok? 🤮)
Attól hogy itt sipákolsz meg nyomatod a "nők" meg "#női igények" dumát, semmire se mész. Jó lenne ha arra a konkrét nőre koncentrálnál akivel problémád van. Miért kell folyamatosan projektálni? Vagy akkora kandúrbandi hogy megold a magánéleted, vagy megrekedsz a fröcsögésnél? Ha ez a nő nem adja meg neked amire vágysz, szerinted mi a megoldás? Kikényszeríted? Gondolom nem látszatmegoldásra pályázol.
Akkor fogod magad és hiszti helyett kilépsz a kapcsolatból, vagy tűrsz tovább.
54. Kiléptem!
Ki én nem erről van szó!
Csak mivel az utóbbi két évben ő a 3. ilyen kiváncsi lennék hogy ez a viselkedés miért van?
És nem nem hiszem hogy miattam van, ugyanis volt olyan is akivel nem ez volt a helyzet.
55. Semmi.
De ez nem egy ember egyedi viselkedése, más is tapasztalta meg én is több nőn!
"A csilagokat lehozom neki, cserébe egy ölelésre nem futja szex közben!"
=> Bővebben? Miket?
"Olyan hülyeségek mint az ölelés, a nyitott szemek, vagy az hogy szavak jönnek ki a száján?"
"Senki nem mondta hogy tartsa nyitva a szemét! Csak azt hogy nem egy darab fának kéne lennie."
Remélem, legalább a szóban forgó nőknek érthetőbben elmagyaráztad, mit szeretnél a csillagokért cserébe. (Mik voltak a csillagok?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!