Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nőként nem akar az ágyban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nőként nem akar az ágyban semmit nyújtani az mit hisz?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy a szex nem gyere be! De nekik jár a tökéletes kapcsolat a tökéletes férfival?

Ha valaki adni nem akar akkor hogy várja el hogy neki mindent megadjanak?

2022. ápr. 6. 20:55
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
46. Senki nem mondta hogy tartsa nyitva a szemét! Csak azt hogy nem egy darab fának kéne lennie.
2022. ápr. 7. 13:09
 52/60 A kérdező kommentje:

47. Persze te márcsak tudod!

A csilagokat lehozom neki, cserébe egy ölelésre nem futja szex közben!

Hiába kérem.

Nagyon korrekt viselkedés, és még megmagyarázzátok hogy a nem létező extrém igényekre fogjátok.

(ki a f@sz mondta hogy anált akarok? 🤮)

2022. ápr. 7. 13:13
 53/60 A kérdező kommentje:
48. Attól joemberkedés hogy megmagyarázza hogy ez a viselkedés rendben van.
2022. ápr. 7. 13:17
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy itt sipákolsz meg nyomatod a "nők" meg "#női igények" dumát, semmire se mész. Jó lenne ha arra a konkrét nőre koncentrálnál akivel problémád van. Miért kell folyamatosan projektálni? Vagy akkora kandúrbandi hogy megold a magánéleted, vagy megrekedsz a fröcsögésnél? Ha ez a nő nem adja meg neked amire vágysz, szerinted mi a megoldás? Kikényszeríted? Gondolom nem látszatmegoldásra pályázol.

Akkor fogod magad és hiszti helyett kilépsz a kapcsolatból, vagy tűrsz tovább.

2022. ápr. 7. 13:27
 55/60 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze az exnőd szexuális dolgaihoz az összes többi nőnek? :D
2022. ápr. 7. 13:30
 56/60 A kérdező kommentje:

54. Kiléptem!

Ki én nem erről van szó!

Csak mivel az utóbbi két évben ő a 3. ilyen kiváncsi lennék hogy ez a viselkedés miért van?

És nem nem hiszem hogy miattam van, ugyanis volt olyan is akivel nem ez volt a helyzet.

2022. ápr. 7. 13:32
 57/60 A kérdező kommentje:

55. Semmi.

De ez nem egy ember egyedi viselkedése, más is tapasztalta meg én is több nőn!

2022. ápr. 7. 13:33
 58/60 anonim ***** válasza:
100%

"A csilagokat lehozom neki, cserébe egy ölelésre nem futja szex közben!"

=> Bővebben? Miket?

2022. ápr. 7. 13:58
 59/60 anonim ***** válasza:
100%
Milyen választ tartanál elfogadhatónak? Ha azt mondom "bizony ilyenek a nők" az hazugság. Bár sejtem, a te egodnak ez kellene. Érdekes mikor valaki csak ilyen nőkbe botlik, de ő maga tökéletes. Ha mélyebbre ásunk, valószínűbbnek tartom hogy szimplán nincs meg a kémia, az összhang köztetek. Egy egészséges libidójú nő (fog.gátló erőteljesen bezavarhat) igényli a szexet, az érintéseket, ölelést. Ha élvezete van a szexben, akkor élvezetet is fog adni. Ha csak azért szexeltek mert muszáj, meg kötelesség, akkor az ő hozzáállása is ezt fogja tükrözni. Te ezt tapasztalod. De az okok nem csak az ágyban kezdődnek, ebben biztos vagyok. Szóval nekem itt nem kerek a sztori.
2022. ápr. 7. 14:02
 60/60 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan hülyeségek mint az ölelés, a nyitott szemek, vagy az hogy szavak jönnek ki a száján?"

"Senki nem mondta hogy tartsa nyitva a szemét! Csak azt hogy nem egy darab fának kéne lennie."

Remélem, legalább a szóban forgó nőknek érthetőbben elmagyaráztad, mit szeretnél a csillagokért cserébe. (Mik voltak a csillagok?)

2022. ápr. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!