Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nőként meddig érdemes küszködni?
Anyagi lehetőségeimhez mérten kijelenthetem, hogy mindent megtettem a külsőm javítása érdekében, ami tőlem telt (plasztikai műtétem még nem volt). Az iskolában csúfoltak, soha nem tetszettem senkinek, de nem adtam fel, és lassan 10 éve tűzögetem ki magam elé az olyan apró célokat, mint például "majd ha meghosszabbíttatom a hajam, szebb leszek", vagy "majd ha veszek még pár szép ruhát, vonzóbbnak fognak találni a pasik", esetleg "majd ha feltöltetem a szám, sokat fog javulni az arcom karaktere".
Sajnos eddig úgy tűnik, hogy semmi értelme a próbálkozásnak, inkább egyre erőltetettebben és egyre nevetségesebben nézek ki a laza, hétköznapi, természetesen vonzó barátnőim mellett.
Ideje feladni, és valami hasznosabbra fordítani azokat az anyagiakat és energiákat, amiket eddig a külsőmre áldoztam, vagy gyűjtsek plasztikai műtétre, hátha az megoldást jelenthet?
Hány éves vagy?
Én nem hiszem el hogy a mai világban egy fiatalabb lány nem tud magából egy olyan nőt csinálni aki után egy csomó férfi a nyálát csorgatja.
Az egy dolog hogy rossz adottságokkal nem te leszel a következő Alica Schmidt, de egy fullos cicababa simán lehetsz ez csak meló és pénz kérdése.
Múltkor láttam egy alacsony dagadt ritkás hajú csúnya arcú lányt egy szórakozóhelyen egy 190 körüli kigyúrt szálkás jóképű sráccal.
Ne add fel.
Az ajkaid feltöltése teljesen felesleges lépés volt. Egyébként ha hosszabb hajat szerettél volna, nem lett volna egyszerűbb megvárni, amíg a tiéd megnő?
Honnan veszed egyáltalá, hogy ronda lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!