Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők most mindenféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők most mindenféle hazudozás nélkül. Mennyire számít ismerkedésnél,hogy milyen anyagi javai vannak a bokoló férfiúnak?

Figyelt kérdés

Tehat mondjuk egy 10es skalan mennyire fontos,hogy:

milyen nagy fizut kap?

milyen jó autoja van?

milyen nagyságú lakasban/házban él?

És mi az az a szint ami alá nem mennetek ezekeben a dolgokban?

2022. ápr. 4. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Én a belső értékeim és az intellektusom miatt jobban aggódnék a helyetekben, így a tizedik ilyen kérdés után egy nap alatt.
2022. ápr. 4. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

Fizu=minimum havi 1 millio NETTOBAN es legyen megtakarításod is

auto=audi mercedes bmw vagy ezeknel jobb markaju kocsi

Elohely=Lakas min 3 szobas de egy hazra jobban hajtok

2022. ápr. 4. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A kocsit totál leszarom. Nő vagyok nem erdekelnek a kocsik, erre csak a pasik vannak rábuzulva. Ne kelljen havonta szervízne vinni, ez a lényeg. A lakásból, ha egyedül él, akkor minek nagy? Fölösleges egy embernek egy bazi nagy házban élni. Majd ha lesz család, veszünk akkorát amekkora kell. Az a fontos, hogy ne legyen igénytelen. Palotában is lakhat ha mindig kosz van, az is kiábrándító lesz. Keressen annyit, hogy ne nekem kelljen eltartani és néha el tudjunk menni egy színházba/étterembe.
2022. ápr. 4. 22:41
 14/18 A kérdező kommentje:
A ne nekem kelljen eltartani azt erted h eleg ha tudja fizetni a szamlakat etkezest stbt maganak vagy mondjuk evente 1 vagy 2 alkalomal ferjen bele egy nyaralas is?
2022. ápr. 4. 22:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

abszolút nem izgat, az exem pici albérletet bérelt, 6 évnyi diákhitel volt a nyakán és mindenhova biciklivel járt, mert olcósbb volt

azért szakítottam vele, mert kijelentette, hogy neki nem fontos a boldogságom és nem azért, mert hitele volt

2022. ápr. 5. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 igen, mi másra akarnék meg költeni? Ruhát venni én is tudokagamnak, ékszert szintén, nem kell az ő pénze. Ha lesz gyerek tudjuk eltartani együtt őt is, az a lényeg. Manapság már a nőknek is van munkája, tudunk jól keresni, senki nincs rászorulva a pasik pénzére.
2022. ápr. 5. 13:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Fizu: tudjon megélni belőle, tudja a közös dolgaink kb. felét fedezni.

Autó: nem érdekel, kicsit előny ha nincs.

Lakás: nem érdekel, a párommal együtt szeretném megvenni a közös otthonunkat, nem akarok máshoz becuccolni.

2022. ápr. 5. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát eleve meg kell nézni, hogy a csávó milyen kocsival jön illetve hova megyünk. Ha valami nem tetszik, akkor szó nélkül ott hagyom, van belőlük bőven.

19/L

2022. ápr. 6. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!