Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenki teljesen másmilyennek állítja be magát mint amilyen?

Figyelt kérdés
Sokadjára futok bele ebbe: a fotóin búvárkodik, siklóernyőzik, Párizsban ínyenckedik, stb. Jellemzésében ő életvidám, kalandor, lényegében Lara Croft. A randin meg egy szótlan, depressziós nő van, aki egy vajas kenyeret nem tud megkenni. Emberek, miért kell kamuzni, ha úgyis kiderül az igazság??

2021. máj. 21. 06:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
A csajok mindig csak a hibát keresik az emberekben. Debugolják őket.
2021. máj. 21. 06:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A facen mindig kidomboritva vannak a dolgok amilyen szeretNE lenni vki.

A (pit)bűnözők oldalait sem véletlen nézegetik a kriminal pszichologusok sem.sokmindent takar a motiváciokrol. Nem a valoságrol hanem arrol hogy az ember minek akarja tartani saját magát.

2021. máj. 21. 06:25
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert: "Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan." /Gárdonyi Géza: A láthatatlan ember/
2021. máj. 21. 06:34
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Mert a nők ilyenek, máshogy vannak összerakva. De ne izgulj, valójában tőled várják, hogy megteremtsd nekik ezt az életet.
2021. máj. 21. 06:41
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Nos, a fotói alapján ő mindezt végig csinálta és élvezte, most meg depressziós mert veled ismerkedik. Ezért.
2021. máj. 21. 06:49
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Más ha teszem fel csak a anyuval meg apuval volt, vagy tesóval, vagy barátnővel.

Lehet valaki egy gyönyörű nő, attól még nem biztos, hogy meg is tud szólalni.

2021. máj. 21. 06:55
 7/13 A kérdező kommentje:

5 Háh, ez jó volt, köszi! :) Neked is zöldet nyomtam.

Én egy átlagos férfi vagyok, ezért nem írok magamról olyat, hogy hobbim a kaszkadőrködés, meg a cápa vadászat. Nem értem, hogy miért kell lehazudni a csillagokat is, ha közelében sincs a valóságnak.

2021. máj. 21. 06:56
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell hazudni. Szereti az élményeket, kész. Azért tett fel olyan képeket, mert jól néz ki rajtuk, illetve olyan pasit szeretne, akivel lehet utazni. Én nem raktam ki ilyen képeket, aztán egy csomó otthon ülő nyomival hozott össze a sors, mi a jobb?
2021. máj. 21. 07:01
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Mert a férfiak abba szeretnek bele amit látnak a nők meg abba amit hallanak.

A férfiak ezért hazudnak a nők ezért sminkelnek.

A jelen hölgy pedig vágyik egy társra aki ezeket a kalandokat megszervezi neki.

Talán egy programszervezővel kellene randizzon...

2021. máj. 21. 07:31
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem érdekled, azért passzív.
2021. máj. 21. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!