Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenki teljesen másmilyennek állítja be magát mint amilyen?
Én is szeretem a kalandokat, sokat túrázok, bicajozok, stb. Nem értem, mi az összefüggés a hobbik meg a nyitottság között? Én pl nehezen nyílok meg, ettől függetlenül nem hazugság, ami a képeimen szerepel. Utálok unatkozni, utálok otthon lenni. Életképes vagyok, ellátom önmagam és folyton mozgásban vagyok szabadnapjaimon. Ettől még lehetek zárkózottabb, főleg egy első randin.
Alapvetően jó beszélgetőtársnak tartom magam, de ez azért nagyban függ a randipartnertől is. Jártam már úgy, hogy elrepült 3-4 óra és észre sem vettem, olyan jól megértettük egymást már első találkozón. Jártam úgyis, hogy csomó kínos csend volt, mert a srác legértelmesebb kérdése az volt, mi a kedvenc állatom... Volt olyan, hogy kb szóhoz sem tudtam jutni, hiába akartam, mert az adott srácnak be nem állt a szája, panaszkodott az exeiről. No comment. De olyan is volt, hogy egy tök értelmes srác fosta a szót, de csomó olyan dologról beszélt, amihez egyszerűen nem tudtam hozzászólni, mert nem voltam kompetens a témában.
Úgyhogy nem hiszem, hogy 1 találkozó után meg kellene ítélned a másikat és leírni őt, azért, mert csendesebb volt. Lehet, hogy te (is) unalmas vagy/voltál, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!