Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek a nőknél is incelek?
"Szerinted össze lehet hasonlítani a kölcsönös vonzalmat, meg azt, hogy egy férfi nőszámba vesz és kíván azzal, hogy bizonyos beteg elmék bárkibe és barmibe beleürítenének?"
Tipikus női ferdítés, amit csinálsz.
Attól, hogy vannak pasik, akiknek egy nő nem kell komoly kapcsolatra, még nem biztos, hogy beteg, és nem biztos, hogy csak "űríteni" akar.
Simán lehet egy normális egyéjszakás kaland is, ahol mindkét fél jól érzi magát.
Szerinted én csak ürítettem?
Úgy kinyaltam a csajt, hogy állítólag nálam jobban eddig senki nem csinálta még.
"Azt elarulos egyebkent, hogy a kornyezetemben miert van az, hogy meg a legrondabb csajokra is vannak jelentketok, akik KOMOLYAT akarnak es tok atlagos sracok meg folyton pofara esnek?"
Megnézném ezeket a ronda csajokat meg az átlagos srácokat...
Azt meg, hogy a nők mennyire vannak előnyben a férfiakkal szemben ilyen téren, nem lehet relativizálni. A nők máshogy állnak a szexhez, és szerintem a többségük nem szeretné, hogy valaki undorral nyúljon hozzá és csak ürítőlyuknak használják, miközben másra gondolnak. A férfiak meg boldogan fizetnek prostiknak ezért az élményért, pedig nagyon jól tudják, hogy a nő undorodik tőlük.
#42: En is megneznelek teged. Gondolom, ez sosem fog megtortenni, ezert ertelemszeruen en sem kuldok az ismeroseimrol kepeket.
Nem lehet relativizalni, de kijelentetted az elobb, hogy a ronda ferfiaknak konnyebb?
Amugy leirtad am, hogy a nok igenyei nagyobbak... Egyebkent a nok ingyen megkaphatjak azt a szexet, ezt is megbeszeltetek mar az elobb.
"Tipikus női ferdítés, amit csinálsz.
Attól, hogy vannak pasik, akiknek egy nő nem kell komoly kapcsolatra, még nem biztos, hogy beteg, és nem biztos, hogy csak "űríteni" akar.
Simán lehet egy normális egyéjszakás kaland is, ahol mindkét fél jól érzi magát."
Saját magamból indultam ki, ahogy említettem, nagyon ronda vagyok. Semmilyen férfi nem akart még tőlem egyéjszakást sem soha. Más (kevésbé) ronda nőknél előfordulhat, de ezt nem is tagadtam sehol.
"Nem lehet relativizalni, de kijelentetted az elobb, hogy a ronda ferfiaknak konnyebb?
Amugy leirtad am, hogy a nok igenyei nagyobbak... Egyebkent a nok ingyen megkaphatjak azt a szexet, ezt is megbeszeltetek mar az elobb."
A ronda férfiaknak pont azért könnyebb, mert nem lehet relativizálni, és a nőknek tök más igényeik vannak. Dugásra nőt találni valóban nehezebb, pont azért, mert a nők nem akarnak ürítőlyukak lenne. Kapcsolatra viszont könnyebb, mert olyat még nem igazán hallottam (persze előfordulhat), hohy a nők szégyellik a kevésbé jóképű, de jófej, humoros párjukat, de olyat már túl sokszor hallottam, hogy "zacskóval a fején sötétben megdugnám, de a haverok előtt még azt is letagadnám".
"Az aktívan vallásos emberek okos és kellemes társaságok,"
Igen, nagyon okosok, amikor saját híveik halnak bele a hülyeségeikbe. Amikor családokat szakítanak szét, támadják a tudományokat. Nem beszélve a sok képmutatásról, bűntudatkeltésről. Az említettekre tudok példákat hozni.
Semmit sem tudsz igazán a vallásról. Nem is tudhatsz, hiszen nálunk voltak alkalmak, amikre a vendégeket nem engedték be. Így azt, hogy a lelkész mit művelt, csak a gyülekezet tagja tudták. A vendégek meg kaptak egy hazugságot, illetve titoktartás volt.
"Saját magamból indultam ki, ahogy említettem, nagyon ronda vagyok. Semmilyen férfi nem akart még tőlem egyéjszakást sem soha"
Mert nem próbálkoztál eléggé.
100%, hogy innen a fórumról lenne valaki, aki szexelne veled, sőt talán figyelemes is lenne.
Mondjuk elsőre itt vagyok én.
H úgy alakul, Kielégítelek téged rendesen, nem leszek veled bunkó, de ennél több nem. Na mit mondasz?
#45: Na, miutan tartalmilag semmire sem sikerult reagalni, csak ami az egod sertette, menjunk bele a vicces kijelentesedbe. Ertelemszeruen, nemhogy nem uritenek beled soha, de hozzad sem nyulnek. Egyebkent meselj, milyen a magamfajta? :O
#46: Azert nem hallottla olyat, hogy a nok szegyellnek a nem jol kinezo pasit, mert eleve ossze sem jonnek vele, hanem inkabb egyedul maradnak.
Komolyat meg miert lenne nehez talalnia egy nonek? Ugyanannyi pasi akar am komoly kapcsolatot, mint no. Ilyen teren nincsenek nagy kulonbsegek.
Egyebkent eleg nagy ongol itt a noktol, hogy egy noi panaszkodast felpontoznak, de amikor szo szerint ugyanazt tolja egy ferfi, lepontozzak. Meg azt is, ha egy ferfi ervelni kezd.
Egy kerdes: Miert van itt ennyi frusztralt no?
47
Ehhez én is hozzászólok, mivel a családomban van pár "Jehova tanúja". Gyakorlatilag évek óta azt várják, hogy mikor jön el a világvége, ezzel együtt számukra mennyország. Az egyik családtagom évek óta várja azt is, hogy a 15 éve oxigénhiányosan meghalt fia majd éppen egészségesen majd haza sétál. A mamám kiskorában azt mondta a húgomnak, hogy majd Jézus lejön, és mindenki aki nem "Jehova Tanúja", megöl..képzelheted utána azt a sírást.
Emellett az egész közösség olyan, mint egy rossz szekta. Ha a gyülekezeten kívül házasodsz, akár még a saját szüleid is megtagadhatnak, ennek voltam tanúja.
Tehát hogy az aktívan vallásos emberek okos és kellemes társaságok...hát, ezt nem igen tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!