Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek a nőknél is incelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek a nőknél is incelek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 20:11
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
20%

Te sem vagy jobb az inceleknél, hiszen nem nagyon van benned együttérzés, ez látszik abból, ahogyan viszonyltál ahhoz, amit leírtam. Téged egyébként nem tisztelek, kicsit sem.

De amúgy az emberek és a nők ellen írtam ebben a topikban, hanem a vallásos (keresztény) gondolkodás ellen, ami meggyőződésem szerint az incel életmód melegágya is lehet. A kereszténységet téveszmének, és károsnak tartom, ami felesleges bűntudatot kelt az emberekben azzal, hogy ókori zsidó törvényeket akar velük elfogadtatni.

De egyébként ez csak onnan jött, hogy meggyőződésem szerint női incelek nincsenek. Csak a keresztény nők nem dugnak a vallásos hülyeségeik miatt.

2022. ápr. 1. 22:25
 32/54 anonim ***** válasza:
36%
*De amúgy nem az emberek és a nők ellen írtam
2022. ápr. 1. 22:26
 33/54 anonim ***** válasza:
62%

Én ronda nő vagyok, aki nem kell a férfiaknak, de nem nevezném magam női incelnek. Nem utálom a férfiakat, pedig bőven lenne okom, mert általános iskolás korom óta folyamatosan megaláztak és bántottak a kinézetem miatt. Nem vagyok frusztrált sem, maximum kissé szomorú. Nem a férfiakat hibáztatom, amiért nem tetszem nekik, hanem megpróbáltam inkább saját magammal megbékélni, hogy én el tudjam fogadni magamat akkor is, ha senki nem talál vonzónak. Nem mondom, hogy nem fáj néha a dolog, de eszemben sem lenne másokon "megtorolni", hogy unattraktívnak születtem.

Egy csúnya férfi, aki rendben van belsőleg, összehasonlíthatatlan előnnyel rendelkezik egy csúnya nőhöz képest. A környezetemben tapasztaltak alapján elmondhatom, hogy a normális nőknek többnyire sokkal kevésbé fontos a kinézet, mint a (normális) férfiaknak. Ebből következik, hogy a férfi inceleknek elsősorban NEM a külsejükkel van gond, hanem a torzult személyiségükkel és az elszállt igényeikkel.

2022. ápr. 1. 22:28
 34/54 anonim ***** válasza:
19%
#33: Az ugye megvan, hogy az utolso bekezdes forditva all?
2022. ápr. 1. 22:30
 35/54 anonim ***** válasza:
28%

Nincs igazad, ha nyilvánvalóvá tennéd, hogy benne vagy szexben, akkor nagyon sok privát üzenetet kapnál, akik kefélnének veled. 100%, hogy találnál szexre valakit.

Ezzel szemben egy ronda pasinak senki sem írna.

Ne

2022. ápr. 1. 22:32
 36/54 anonim ***** válasza:
69%
#35 csak az a bibi, hogy egy nőnek nem pálya hogy valami jöttment hármat rántson benne és vége, legyen akár szép vagy csúnya nő, míg nektek ez a rántunk hármat mint a nyulak, kielégítő. Amíg ezt nem értitek meg addig felesleges minden szájtépés...
2022. ápr. 1. 22:36
 37/54 anonim ***** válasza:
71%
#35, igen, meg a kecskét is meg lehet dugni, ha valaki annyira kétségbe van esve :D Szerinted össze lehet hasonlítani a kölcsönös vonzalmat, meg azt, hogy egy férfi nőszámba vesz és kíván azzal, hogy bizonyos beteg elmék bárkibe és barmibe beleürítenének?
2022. ápr. 1. 22:38
 38/54 anonim ***** válasza:
25%

Ettől függetlenül egy ronda nő legalább szexuális partnert, teljesen mindegy, hogy milyen a belsője.

Ezzel szemben egy ronda, önbizalomhiányos pasi sem komoly kapcsolatot, sem szexuális partnert nem talál.

Akkor szerinted ki van nagyobb hátrányban?

39/54 anonim ***** válasza:
82%

Továbbra sem érdekel senkit hogy te mit gondolsz a vallásról. Az aktívan vallásos emberek okos és kellemes társaságok, ha szexelnek ha nem. Az incelek kártékonyak és buták mint a föld.

Aki összemossa a kettőt szintén buta. Olyan buta mint a föld.

Ha az incelek vallásosak lennének hirtelen meg kellene változniuk, emberséget és tiszteletet kéne tanulniuk, segíteni másoknak. Szóval jó hatással lenne rájuk.

Aki meg a vallásból kijött és incel lett annak nem kötelező annak lenni, magába is nézhetne és megemberelhetné magát vallás nélkül is.

A te hülyeségeid meg rovábbra sem érdekelnek senkit azt ellen tüntetsz ami ellen akarsz, de ne msod össze a kettőt és ne te mondd meg ki mennyit dugjon.

40/54 anonim ***** válasza:
13%

#36: Nekem nem eleg 3 rantas, nehezen is talaltam komoly not. Azt elarulos egyebkent, hogy a kornyezetemben miert van az, hogy meg a legrondabb csajokra is vannak jelentketok, akik KOMOLYAT akarnak es tok atlagos sracok meg folyton pofara esnek?

Ertem en, hogy fiatalon serultel, de attol meg az allitasod nem helyes, hogy egy ronda ferfi elonyben lenne egy ronda nohoz kepest. Raadasul, az osszes tarskereso alapjan mar kiderult, hogy a kulso sokkal jobban szamit a noknek. Vagy vehetjuk a szorakozohelyeken valo ismerkedest is.

2022. ápr. 1. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!