Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek a nőknél is incelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek a nőknél is incelek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 20:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
25%

"A vallásosak meg igenis jól érzik magukat, boldog házasságokban élnek."

Mondd ezt a 30-40-es keresztény szüzeknek, akiknek nem a szexuális élet, de a maszturbálás és az erotikus fantázia is tilos.

Nem csodálkoznék, ha 18-22 évesen azért házasodnának hamar, hogy az incel életmódot elkerüljék.

2022. ápr. 1. 21:56
 22/54 anonim ***** válasza:
50%

Az incelek elvágják magukat az átlagos nőktől, azzal hogy szidják meg lerondázzák őket, tehát az incelek utasítják el őket.

Aztán sírnak mert a barbeegirlek kinevették őket. Ha ők elutasíthatnak és sértegethetnek valakit mert nem top10-es csaj, akkor miért háborodnak fel ha őket is elutasítják? Vagy pl.sétegetik a kövér nőket hogy senki nem bssza meg őket, a kutyának se kellenének, aztán a következő kérdésben szidják a 20 férfit elfogyasztó plázacicákat, akik ribik. Sőt, minden nő ribi. Szóval ez csak karma. Az incelek azt a "szeretetet" kapják vissza, amit ők a világba tesznek.

2022. ápr. 1. 21:57
 23/54 anonim ***** válasza:
22%

Az átlagos nők is Brad Pitt-et akarnak. Nem átlagos Pistára hajtanak.

Sőt, az átlagos/csúnyácska nőt nehezebb megdugni, ezt mindenki olyan ember elismeri, aki ért a csajozáshoz.

2022. ápr. 1. 22:00
 24/54 anonim ***** válasza:
47%

Attól hogy 40 évesen szüzek még nem szidnak senkit. Pl.az apácák micsoda jótékonysági munkát végeznek, árvaházakat, hajléktalan szállókat üzemeltetnek, betegeket ápolnak.

Mindenkihez kedvesek és csupa jót kívánnak, nem ítélkeznek.

Az incelek meg rosszindúlatú, dühös ősemberek.

Látom nem érted, de mindenki leszrja hogy ki szűz meg kinek van szexuális fantáziája. Legyén ember és kész. A vallásosak szűzen is emberek.

Míg az incelek akkor se emberek ha anyjuk ad nekik annyi zsebpénzt hogy elmenjenek a legolcsóbb útszélihez és elveszítsék.

Érted? Bár te is incel lehetsz ha az zavar hogy a vallásosak nem szexelnek házasságig.

2022. ápr. 1. 22:01
 25/54 A kérdező kommentje:

Na remek ahhoz kepest h arrol tettem fel a kerdest vannak e női incelek már megint a ferfi incelek problemairol megy vita

De amugy jó tudni h vannak női incelek azaz femcelek

2022. ápr. 1. 22:04
 26/54 anonim ***** válasza:
77%

Honnan tudod hogy vannak? A válaszolók tapasztalatai ezt mind cáfolták... Szal, igen, ilyen az incelség. Ha a világ mondja is neki, a stílusával van baj akkor is azt hozza ki hogy a nők a rosszak.

A femcel meg tényleg femférfit jelent😃

2022. ápr. 1. 22:07
 27/54 anonim ***** válasza:
83%

"Bár te is incel lehetsz ha az zavar hogy a vallásosak nem szexelnek házasságig."

Nem, az én történetem más.

Én konkrétan kimenekültem a vallásból.

Nekem barátnőm volt, de azt mondta a vallás, hogy bűn ha lefekszek vele. Ezzel bűntudatot keltettek bennem. Amikor hozzáértem a lányhoz úgy, akkor bűnösnek éreztem magam, ami rossz érzés volt.

Ha maszturbáltam, akkor is bűnösnek éreztem magam, mert a vallás szerint az is bűn.

Szóval én magam tapasztaltam meg, hogy teveszméik hogyan hatnak egy egészséges huszonéves srácra.

28/54 anonim ***** válasza:
23%
A #15-os valaszom miert lett lepontozva? O.o A lepontozas valamifele beismeres akart lenni, hogy ennyire sok incel szintu van a nok kozott az oldalon?
 29/54 anonim ***** válasza:
24%

igen, úgy hívják őket, hogy feminácik, még mindig.

És aszongya, nem agresszívak...

Pont ilyeneknek habzik a szájuk itt is, meglehetősen okádék módon.

[link]

ilyeneket képesek kifosni magukból...

És akkor itt incel a téma, akkor ezeknél nagyobb hulladékok az emberek között kb nem léteznek...

2022. ápr. 1. 22:16
 30/54 anonim ***** válasza:
50%

Nem érdekel senkit hogy honnan menekültél ki. Ha tiszteled az embertársaid és normálisan bánsz a nőkkel, nem húsdarabként kezeled őket akkor ember vagy.

Ezt kismillió vallásos személy meg tudja tenni. Nem számít hogy mikor mennyit szexel.

Az incelek meg nem tudják megtenni, mégis összemosod a kettőt.

Le van szrva a te "történeted.

2022. ápr. 1. 22:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!