Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapjáraton mennyi pénz és milyen életvitel kell egy ilyen csajhoz?
2022. ápr. 1. 19:15
11/20 anonim válasza:
Kur_vaszánalmas már ez a vergődés naponta 5-ször, hogy "mennyi pénzt kell x tiktokos/instás ribihez". Nézegesd őket, csorgasd a nyálad, de minden alkalommal leírják, hogy esélytelen. Ne égesd már magad folyamatosan, ez anonim oldalon is nagyon ciki.
12/20 anonim válasza:
És csodálkoznak, hogy nincs nőjük :D
13/20 anonim válasza:
Ma a postán a postás kisasszony izgatóbb és egyedibb volt a kis reggeli sminkjével, mint ez a filterezett bótibögyös kiscsaj. Nem tudom, mit esznek egyesek ezeken a műanyag nőkön.
15/20 anonim válasza:
Ez egy csunya no. Ferfias testaranyokkal.
Szerintemirj neki privatot nyugodtan.
16/20 anonim válasza:
#9 akkor férfiként megyek és felkotom magam.
17/20 anonim válasza:
Szép nő, viszont nem olyan nagy szám. Egy jó életszínvonalú pasi aki nem kőgazdag megszerezheti ha jól néz ki jó eséllyel.
18/20 anonim válasza:
Amugy tenyleg baromi keves a netto 260, de az emberek tobbsege ennyit vagy e korul keres. Szerintem addig nem is erzi az ember mennyire keves, ha nem keres par szazezerrel tobbet, mint ez az osszeg. Legalabbis en igy voltam vele.
19/20 anonim válasza:
Felső közèpkategóriás csaj, azèrt ne csináljunk már úgy, mint ha egy fiatal Pamela Anderson lenne.
20/20 anonim válasza:
De most komolyan? A szilikon miért kell? Egyébként M.Ricsit kell megkérdezni, ez már az ő kategóriája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!