Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki hízlalnà az egyébként is duci pàrjàt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 13:05
2/11 anonim válasza:
Vannak, akiknek ez a fétise és erre gerjednek. Hogy miért azt nem tudom, az ilyesmiben nem kell racionalitást keresni.
3/11 anonim válasza:
Elvileg ez egy létező fétis, de ez nem normális dolog.
4/11 anonim válasza:
Én ilyen beteg barmokról itt hallottam csak.
5/11 anonim válasza:
Hát ha van is szerintem nem sok.
6/11 anonim válasza:
Igen, vannak ilyen elmeháborodottak.
Nem azzal van a gond, hogy valkaki a megszokottól eltérő dolgokat szeret. Hanem az, hogy az ilyen hízlalósdi majdnem mindig tragikusan végződik. Az csak a kezdet, hogy pár év, és cukorbeteg lesz, meg a mozgásképessége is nagyban csökken, de 5-10 év, jobb esetben 15, és elhalálozik.
7/11 anonim válasza:
Vannak ilyen beteg dolgok, de ez nem jellemző. Általában a férfiak a vékony csajokat kedvelik és egy dagadt nőt nem hízlalnak tovább.
8/11 anonim válasza:
Nagyon keményen beszélnek az előző hozzászólók.
Azért érdemes különbséget tenni, hogy a "felhizlalná" azt jelenti, hogy "vágyik rá" vagy hogy "akarná-e".
Én vágynék rá. De nem akarnám, mert rosszat tesz a nőnek. Felül kell bírálni a vágyakat ésszel. Ez van.
25/F
9/11 anonim válasza:
Inkább egy zsírdisznót vegyenek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!