Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, nálatok kizáró tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nálatok kizáró tényező, ha a pasi pánszexuális? Még ha egyébként piszok jól néz is ki?

Figyelt kérdés
Pánszexuális, bármilyen nemű emberhez képes vonzódni. Volt már dolga nővel, férfival, shemale-lel de még szexrobottal is. Amúgy hűséges típus, párkapcsolatban monogám.

2021. jún. 12. 18:08
 1/9 harebell ***** válasza:
87%
Én is az vagyok, úgyhogy nekem nem lenne kizáró ok.
2021. jún. 12. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
1%
Szerintem a legtöbb nő amúgy se egy szex démon, szóval nem bánják.
2021. jún. 12. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
Akinek ennyi mindenféle létformával "volt már dolga", annak az arcán elkerülhetelenül meglátszik a kiéltség. Na most számomra egy kicsit is kiélt arcú pasi már alapból nem jó pasi.
2021. jún. 12. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
A "volt dolga", meg a "képes vonzódni" az egyáltalán nem ugyanaz.
2021. jún. 12. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Tehát biszex aki szeret szexuális játékokkal is időt tölteni. Egészségére
2021. jún. 12. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Az. De elmagyarázná valaki, hogy mi a különbség a biszex, meg a pánszexuális közt? Mindenféle nem? Kettő van.
2021. jún. 12. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
#6 meg bigender, aszexuális, transznemű, átmeneti állapotú ("shemale"), ...
2021. jún. 12. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
7 Az aszexuális az mióta nem? Tényleg nem értem. Az nem szexuális irányultság? Meg amúgy logikusan akkor is csak két nem van. Akkor is, ha valaki másik neműnek hiszi magát.
2021. jún. 12. 19:57
 9/9 harebell ***** válasza:
72%
Két biológiai nem van (mondjuk itt is lehetnek "átmenetek"), de többféle társadalmi nem vagy nemi identitás. A biszexualitás a hagyományos értelmezés szerint a bináris felosztásra korlátozódik (férfihez és nőhöz is vonzódik), a pánszexualitás alatt pedig legtöbben azt értik, hogy bármilyen neműhöz képesek vonzódni, ez lehet pl nembináris vagy agender személy is. Illetve sokan egyszerűen azért használják, mert jobban kifejezi ez számukra, hogy a nem egyáltalán nem befolyásolja őket a vonzalom kialakulásában.
2021. jún. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!