Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nálatok kizáró tényező, ha a pasi pánszexuális? Még ha egyébként piszok jól néz is ki?
Figyelt kérdés
Pánszexuális, bármilyen nemű emberhez képes vonzódni. Volt már dolga nővel, férfival, shemale-lel de még szexrobottal is. Amúgy hűséges típus, párkapcsolatban monogám.2021. jún. 12. 18:08
1/9 harebell válasza:
Én is az vagyok, úgyhogy nekem nem lenne kizáró ok.
2/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb nő amúgy se egy szex démon, szóval nem bánják.
3/9 anonim válasza:
Akinek ennyi mindenféle létformával "volt már dolga", annak az arcán elkerülhetelenül meglátszik a kiéltség. Na most számomra egy kicsit is kiélt arcú pasi már alapból nem jó pasi.
4/9 anonim válasza:
A "volt dolga", meg a "képes vonzódni" az egyáltalán nem ugyanaz.
5/9 anonim válasza:
Tehát biszex aki szeret szexuális játékokkal is időt tölteni. Egészségére
6/9 anonim válasza:
Az. De elmagyarázná valaki, hogy mi a különbség a biszex, meg a pánszexuális közt? Mindenféle nem? Kettő van.
7/9 anonim válasza:
#6 meg bigender, aszexuális, transznemű, átmeneti állapotú ("shemale"), ...
8/9 anonim válasza:
7 Az aszexuális az mióta nem? Tényleg nem értem. Az nem szexuális irányultság? Meg amúgy logikusan akkor is csak két nem van. Akkor is, ha valaki másik neműnek hiszi magát.
9/9 harebell válasza:
Két biológiai nem van (mondjuk itt is lehetnek "átmenetek"), de többféle társadalmi nem vagy nemi identitás. A biszexualitás a hagyományos értelmezés szerint a bináris felosztásra korlátozódik (férfihez és nőhöz is vonzódik), a pánszexualitás alatt pedig legtöbben azt értik, hogy bármilyen neműhöz képesek vonzódni, ez lehet pl nembináris vagy agender személy is. Illetve sokan egyszerűen azért használják, mert jobban kifejezi ez számukra, hogy a nem egyáltalán nem befolyásolja őket a vonzalom kialakulásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!