Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kamuszagú, hogy egy nagydumás pasi teljesen oda van egy lányért, akit alig ismer, de nem mer odamenni hozzá, mert zavarban van tőle?

Figyelt kérdés

Van egy lány, a munkahelyeről ismerjük lényegében csak látásból.Nagyon zárkózottnak tűnik, és van pasija, láttuk már bent. Kollégám egy ilyen társasági figura, minden ott dolgozó csajjal leáll beszélgetni ha megy a folyosón. A fent említett lányról beszéltük, és mondta, hogy ő teljesen el van ájulva tőle, nagyon bejön neki, majdnem, hogy bele van habarodva 35 évesen, pedig nem is váltottak csak max 2 mondatot, meg mindig köszönnek egymásnak. De nek megy oda hozzá ismerkedni sem, mert annyira zavarba jön tőle, na meg van pasija is. A többi csajnak ismert van akikkel folyton dumálgat, érdekes az nem zavarja?

Amúgy kicsit fura a lány, de nekem is nagyon tetszik, de úgy láttam én nem vagyok annyira szimpatikus neki, nem mindig köszön. A kollégának meg igen, meg észre vettem már, hogy ő is nézegeti, de nem flörtölnek vagy ilyesmi.

A kérdés azért íródott mert nem. hiszem, hogy annyira nagyon vonzódna hozzá a kollégám, mert különben már rég kezdeményezet volna nála beszélgetést, mert neki ez nem okoz gondot a mindennapokban.

2022. márc. 29. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Most akkor mivan? El akartok hódítani egy lányt akinek van párja?
2022. márc. 29. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Jó is, hogy nem nyomul rá. Nem minden nő tartás nélküli, és a foglalt nő van hogy anyádba is elküld mert felcseszi magát azon ami egyértelmű nem.
2022. márc. 29. 15:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Jó oké,az egy dolog, hogy foglalt. Nem mozdult rá egyikőnk sem, nem. tudtok olvasni?

Nekem is tetszik, de gyáva lennék oda menni hozzá, így én nem fogok.

A másik pasi meg azt mondja, azért nem megy oda hozzá mert "fél" tőle. na és erre vonatkozik a kérdés, hogy ez igaz lehet e. Mikor neki senki leszólítása nem okoz gondot.

2022. márc. 29. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Ha engem leszólítanak, mikor JÓL TUDJÁK, hogy boldog párkapcsolatba élek, akkor féljen is aki bepróbálkozik. Ne nézzenek riherongynak!
2022. márc. 29. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
4. Pofont is verhetsz nekik, a tiszteletlenség netovábbja.Sokan nem ismerik a foglalt szó jelentését, a parkolóban álló kocsit sem lökjük arrébb mert tetszik nekünk az a hely.
2022. márc. 29. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!