Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajozásnál tényleg számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajozásnál tényleg számít, hogy mennyi pénzem van?

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 21:38
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
64%
Nem, az számít, hogy önálló kereseted legyen és fenn tud magad tartani.
2022. márc. 28. 21:40
 2/41 anonim ***** válasza:
58%

Nem a mennyiség számít, hanem csak a tény, hogy van.

Dolgozz, legyen önálló kereseted, ne a híd alatt lakj. Ne okozzon problémát meghívni a csajszit egy kávére vagy egy sütire és ennyivel már jól is leszel

2022. márc. 28. 21:41
 3/41 anonim ***** válasza:
77%
Ha számít ha nem, akkor se fogja tudni.
2022. márc. 28. 21:51
 4/41 anonim ***** válasza:
31%

Álszent válaszok level 100

😅

Em meg tudom hívni a lányokat egy kávéra és sütire! Albérletben fen tudom tartani magam a minimálbéres fizetésemből ! Szóval a első női válaszok írói ! Jöttök velem randira? Ugye hogy nem ? 😆

2022. márc. 28. 22:02
 5/41 anonim ***** válasza:
74%
4. Eskü, az emberek tényleg így járnak? Nálam 1x nem volt gond semmi anyagi dolgom, sőt, volt hogy a csaj akart fizetni mindent xdd
2022. márc. 28. 22:08
 6/41 anonim ***** válasza:
76%
Én meg ki tudom még azt is fizetni amit eszem iszom nekem még ehhez se kell pasi. Soha nem néztem ki mennyit keres.
2022. márc. 28. 22:11
 7/41 anonim ***** válasza:
52%

#4 Nem alsznetseg te fasz, noknek ez evolicos szempontbol alakult ki, persze hogy erdekli oket el tudsz e tartani egy csaladot ha esetleg oda kerul a dolog es lehet nem minimal beredbol akar nyomorgni. Ok ez alapjan itelnek tudat alatt mindig amikor penzrol van szo. Sokszor nem is a meglete szamit hanem csak az h latszik rajtad, hogy ha oda kerul a sor meg tudd teremteni.

Neked meg addig terjed az agyad hogy kurgatsd a baratnodet(ami nincs) vigan az albiban.

Az utobbira tenyleg eleg a minimal ber... csakhat legtobb lany nem ezt szeretne elete vegeig

2022. márc. 28. 22:15
 8/41 anonim ***** válasza:
59%
HET
2022. márc. 28. 22:19
 9/41 anonim ***** válasza:
8%
Az aki azt állítja h nem számít az egy álszent banya itt is neha tobsszor olvasni h egyes noknek "véletlenül" pont egy 1 millios fizetesu pasiba sikerült "beleszeretni"
2022. márc. 28. 22:23
 10/41 anonim ***** válasza:
19%
Mennyit keresek, vagy mennyit találok? Mert én sokat keresem, de nincs meg.
2022. márc. 28. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!