Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok ember, hogy a telefon számít a csajozásnál?
Az a helyzet, hogy engem lányként egyáltalán nem érdekel milyen telefonja van a pasinak, és nekem sincs okos telefonom, mégsem akad gondom az ismerkedéssel.
Mi ez a telefon mizéria? :D
17l
csóró maradsz örökre, hogy fogsz majd így egy gazdag pasit ha nem vágod fejből, hogy melyik teló mennyire drága.
A végén még kiderül, hogy egy Armani öltönyt se ismersz fel:D
Nők, első dolgotok hogy megnézitek a cipönket, a ruhánkat, a telefonunkat. Ha valamelyik gagyi, nem márkás cucc, akkor igen komolyan csökken az érdeklődésetek irántuk.
A kérdezőnél láthatóan a telefon kiesett:)
Nekem még az a "menő", Frédi és Béni korabeli Nokia telefonom van, és egy elbűvölő menyasszonyom :D Nem is tudtam hogy ez egy paradoxon :D
24F
Jaj fiúk, az olyan lányok, akiket érdekli az ilyesmi, miért próbáljátok egyáltalán megszerezni?
Egyébként lehet, hogy mert már ebbe csöppentem bele, de szerintem tök jó, ha mondjuk azzal a bizonyos fiúval napközben is tudok ingyen kommunikálni (messenger, viber) vagy küldhetem neki, ha valami érdekeset láttam, vagy eszembe jutott egy utcáról, kirakatról (snapchat).
Egyébként is különböző kedvezményekkel szinte ingyen dobálják az ember után az okostelefonokat.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!