Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az intelligencia, tanulmányi eredmény számít valamit a csajozásnál, vagy minden csaj a szépfiúkra, meg a partnerére mondja, hogy intelligens érzelmileg, sok területen, stb?
A tanulmányi eredmény, meg az érzelmi intelligencia-normális értékrend nem függ össze.
Így nálam például nem számít. Az hogy valaki tud seggelni oldalas szövegeket, nem előny.
Csajozásnál valamilyen szinten számít az (érzelmi) intelligencia, műveltség is, de számos más aspektusa is van, hogy sikeres légy (határozottság, kommunikáció, "kisugárzás" stb. A szépség btw. szubjektív)
Ahogyan neked is, úgy a lányoknak is egyéni igényeik vannak a párjelölttel kapcsolatosan. Ezt nem lehet egy sémára betuszkolni, hál istennek. =)
5: Bár nem ismersz engem, de akkor pár sort magamról:
Mensa IQ 117, Aspie test EQ: 69, Nem vagyok diplomás, ámbátor bizonyos területen olvasottnak számítok, de könnyen meg tudna fogni (kibukna a "műveletlenségem") egy műveltebb társaság. Van önkritikám és nem tartom magamat jóképűnek, de sosem okozott gondot a társkeresés élő formája (sem írott), mert merek kezdeményezni, laza/humorosnak mondanak ismerősi körben is, legfontosabb, hogy tisztában vagyok a képességeimmel és, hogy kit keresek a másik oldalon.
Minden embert külön egyénként kezelj, ha bedobozolod és halmazba rakod őket, akkor még mindég rossz úton jársz. :-)
Szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!