Volt itt valaki mostanában mensa hivatalos mensa teszten? Milyen lett az eredmény?
Figyelt kérdés
Ma irtam meg de nem tudom kivárni az egy hónapot, ti hány kérdesre tudtatok válaszolni? Légszi a kort is irjátok mert asszerint változik a végeredmény 18 vagyok, mindenhova iram, az utolsó 4-5 kérdésre nem tudtam biztos válasz adni. Mit gondoltok lehet esélyem? Már igy is nagyon beleéltem magam és nem szeretnék nagyot koppanni.2016. jan. 16. 20:16
1/11 anonim válasza:
Én is most akartam menni, csak sajnos nem tudtam eljutni :(
Még csak az ingyeneseket csináltam meg (nem csak a magyar honlapon találhatót), azokon elértem a maximumot. Te kitöltötted a honlapon találhatót?
2/11 anonim válasza:
szia! én dec. 19-én voltam, holnap vagy holnapután legkésőbb megjön az eredményem:) érzésem szerint mindenre tudtam a jó választ és én is már nagyon beleéltem magam:D
21/F
3/11 A kérdező kommentje:
1.-es Aha, azon énis maxközelit értem el.
2.-es. Fúú nagyon irigyellek :D remélem összejön
2016. jan. 17. 08:51
4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként van itt valahol a gyakorikérdéseken egy link egy iq teszthez, az eléggé megközeliti a mensásat szerintem. Próbáld ki azt is.
2016. jan. 17. 08:54
5/11 anonim válasza:
szia, második vagyok
sajnos nem sokkal, de lecsúsztam a tagságról:(
125-129 közötti az IQ-m
drukkolok!:D
6/11 anonim válasza:
Utolsó, nekem is annyi lett Meg egy masik ismerosomnek, erdekes :D
7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem mondom most én is megijedtem,csak derülne már ki :D
2016. jan. 19. 10:50
9/11 anonim válasza:
Engem is érdekelne az eredményed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!