Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt itt valaki mostanában...

Volt itt valaki mostanában mensa hivatalos mensa teszten? Milyen lett az eredmény?

Figyelt kérdés
Ma irtam meg de nem tudom kivárni az egy hónapot, ti hány kérdesre tudtatok válaszolni? Légszi a kort is irjátok mert asszerint változik a végeredmény 18 vagyok, mindenhova iram, az utolsó 4-5 kérdésre nem tudtam biztos válasz adni. Mit gondoltok lehet esélyem? Már igy is nagyon beleéltem magam és nem szeretnék nagyot koppanni.

2016. jan. 16. 20:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én most kaptam meg, 2őre nem volt időm, így is 135 feletti lett az eredményem, amit nem teljesen értek, hiszen üresen lett hagyva két feladat xD Most azon gondolkozom, hogy belépjek-e. A tiéd hogy sikerült? :)
2017. febr. 21. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!