Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az intelligencia, tanulmányi eredmény számít valamit a csajozásnál, vagy minden csaj a szépfiúkra, meg a partnerére mondja, hogy intelligens érzelmileg, sok területen, stb?
"Az intelligencia, tanulmányi eredmény számít valamit a csajozásnál,"
Az intelligencia igen, a tanulmányi eredmény nem (nálam legalábbis). Gáz azzal csajozni, hogy milyen jók a bizonyítványaid. Sok pasi (és nő) van, aki kiválóan teljesít(ett) a suliban, egyetemen, egyetlen négyese sem volt soha, viszont egy kis stréber életképtelen szerencsétlen maradt, aki a tanulmányaihoz marhára ért, de ezen kívül semmihez nem, a saját seggét nem tudja kitörölni sz#rás után. Jó dolog, ha valaki jól teljesít, de önmagában kevés. Jobb, ha a megfelelő teljesítmény mellett talpraesett, önálló (és csak az én személyes preferenciám, hogy erkölcsös, művelt is).
"Az érzelmi intelligencia, a sok területhez értés, meg a normális értékrend nem olyan dolgok, amiket mindenkire rá lehet mondani?"
Az érzelmi intelligenciát és a sok területhez értést csak arra lehet mondani, akire igaz. Ez nem olyan dolog, hogy "hát, szerintem a Laci nagyon művelt", nem személyes vélemény kérdése. Ha Laci az átlag falusi kocsmai témákon kívül semmihez tud hozzászólni, akkor Laci nem művelt, még akkor sem, ha Irénke szerint az. Olyan, mintha egy görögdinnyére azt mondanád, hogy szerinted ez egy alma. Attól még, hogy te így gondolod, nem lesz alma. Jogod van a véleményedhez, de nem feltétlenül van igazad.
"vagy minden csaj a szépfiúkra, meg a partnerére mondja, hogy intelligens érzelmileg, sok területen, stb?"
Szerintem egy olyan nő, aki kinézet alapján szerelembe tud esni akár egy ismeretlennel is sokszor nem is veszi észre az illető rossz tulajdonságait, vagy "megszépül" neki a dolog. De ahogy írtam, nem feltétlenül van igaza. Én személy szerint nem is kezdenék kapcsolatot egy "szépfiúval", aki olyan primitív, hogy minden alkalommal elhal egy terület az agyamból, mikor megszólal, hiába ő a "legjobb" pasi a világon, de hát ez ízlés és preferenciák kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!