Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ! Ha egy fiatalember hetente többször is részeg, az kizáró ok lenne egy párkapcsolatra ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 14:28
21/29 anonim válasza:
Nem nőként, de aki heti egyszer berúg, az egy idő után többször is fog.
Kis aláfestő zene, a régi szomszédom tiszteletére (már belehalt a piába): https://www.youtube.com/watch?v=rwBFUHVOtJQ
22/29 anonim válasza:
17
Hogy alkesz és igénytelen. Aki hetente több napot a beb.szásra szán, az nem lehet túl igényes az életével kapcsolatban. SOkkal hasznosabban is tölthetné azt az időt.
23/29 A kérdező kommentje:
Köszi kedvesek vagytok
2022. márc. 28. 17:24
24/29 anonim válasza:
Hűha, itt senki sem volt/volt együtt egyetemistával?
25/29 anonim válasza:
De, voltam egyetemista, voltam is együtt egyetemistával. Nekem a részegeskedés akkor is kizáró ok volt, most is az. Nem kell mindenkinek taccsra vágnia magát, hogy élvezni tudja az életet, netalán egy bulit.
26/29 anonim válasza:
24, de voltunk együtt egyetemistával, sőt egyetemen volt, hogy berúgtunk egy héten kétszer is. De most felnőtt emberek párkapocsolata van terítéken, a topikból úgy gyanítom. Az azért más...
27/29 anonim válasza:
24, attól hogy valaki bulizik, sőt még iszik is, nem kell lerészegedni. Sőt, a heti több buli is necces, komolyabb ivás nélkül is.
Nekem ez már akkoriban is komolytalan volt, most meg egyenesen nevetséges, mikor valaki ebben éli ki magát. Pedig, még csak 26 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!