Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, egy környéken lakunk, és dolgozunk.

Ez miatt időnként egy BKV-val utazunk. Szokott nézni, de ha felé nézek gyorsan lesüti a szemét. Szóval nem feltűnő, ahogy csinálja. (Kivéve, ha távolabb vagyok, mert olyankor figyel.) Kollégám mondta, hogy nagyon megnézett. Előre is szokott engedni, néha pedig elmosolyodik, ha meglát, de akkor is gyorsan lesüti a szemét, elkapja a tekintetét.

Elég lehetetlen időpontokban szoktunk összefutni, mint pl hajnali negyed 5.

Szóval nem tudom, ki szólít meg ilyen esetekben egy idegen nőt, de eddig nem történt semmi..

2022. márc. 27. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nincs annyi önbizalma hogy megtegye és arra vár hátha te teszed meg az első lépést
2022. márc. 27. 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiidnulva, soha az életben nem tudnék leszólítani egy idegen csajt ennyiből(mint amiket írsz)...tehát simán bejöhetsz neki szerintem.
2022. márc. 27. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hú, majdnem azt hittem hogy én vagyok, de hajnali negyed ötkor fordulok a másik oldalamra. :D Amúgy, igen tetszel neki, csak kicsit félénk és ezért nem mer nyitni. Lehet jeleket kéne küldened neki, vagy "véletlen" elejteni elszórni valamit előtte. Ha nem bunkó, akkor segít összeszedni, és meg lesz a kommunikációkezdő első lépcsője. :D

Hú, de kár, hogy magamnak nem tudok ilyen fantasztikus tanácsokat adni. :D

2022. márc. 27. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció első lépcsője*
2022. márc. 27. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is bejössz neki, csak nem mer lépni, így ha van merszed, és szeretnéd magadat kipróbálni ebben a dologban, akkor egy ártalmatlan, hétköznapi dologgal indíts, pl.: végre nincs olyan hideg már, vagy szerencse, hogy ez a járat mindig időben jön, stb.

Lehet, hogy van neki valakije, de így is tetszel neki, erre is fel kell készülnöd azért, de ettől még lehettek barátságban egymással.

Kívánom, hogy pozitívan végződjön a dolog:).

2022. márc. 27. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Tetszel neki ez biztos. A baj ezzel csak az, hogy magmaból kiindulva, így ismeretlenül elég sok nő tetszik. Szóval nem biztos, hogy annyira odavan érted, csak egyszerűen jól nézel ki, ezért figyel téged, viszont lépni nem akar VAGY nem mer.

Én bihztosan nem mennék oda soha egy idegen nőhöz csak úgy dumálni, ez stámomra elég furcsa dolog lenne. Mindig azt láttam, hogy ilyet csak bizonyos, kevésbé szimpatikus réteg szokott csinálni, akik mindenkihez odamennek és lökik a dumát ha kell ha nem.

2022. márc. 28. 08:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!