Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült eljutni odáig, hogy a kigyúrt Chadek incel contentet csinálnak?
Most találtam ezt a youtuber -t. Ugyanazt mondja, amit korábban a blackpill incelek.
31
Mit kell tenni ellene? Tessék én nyitott vagyok egy konstruktív beszélgetésre. Csakhogy ne vádoljatok elvetemültséggel
32
Amiket a 30-as válaszomban leírtam, azokkal mi a gond?
33
"Ha szexhiányod van, miért nem mész prostihoz? Ha magányos vagy, miért nem jössz össze néhány sorstársaddal, hogy enyhítsd?"
Prostizás megvolt, annyi mint a guminő kb. Nem érzed a vonzalmat, nem valami heves aktus. Mármint homoszexuális kapcsolatra gondolsz? Barom vagy?
Ezen a képen pl. incelek vannak, és tök boldognak tűnnek:
"Mivel hozzájuk hasonlók között vannak, egyértelműen felszabadultnak tűnnek, elengedik magukat, ez óriásit dob a kisugárzáson..tény, hogy nincsenek csajok, de ez is egy megoldás lenne a magány ellen."
A magányt az intim magányra értem elsősorban.
"Ha magányos vagy, vagy csak szexhiányod van..hát, felnőtt ember vagy, ezt neked kell megoldanod. Minden embernek vannak problémáik, ezeknél nagyobbak is."
A társas probléma talán a legnagyobb probléma.
35
Persze, hogy gondolhatja bárki is, hogy nők nélkül egy férfi boldog lehetne? Hülye érzéktelen barmok az ilyenek.
Egy párkapcsolattól se lesz feltétlen boldog az ember...alkalmazkodni kell a másik szokásaihoz, életviteléhez, esetleges rigolyáihoz, elviselni az esetleges hisztijeit stb..a párkapcsolat, házasság gyakorlatilag kompromisszum kötés.
Ráadásul van aki jól néz ki ugyan, de kapcsolatra alkalmatlan..éretlen agyilag, vagy nem hűséges, vagy felszínes, vagy buta, mint a s*gg esetleg igénytelen.
Tökéletes ember nincs, és igen..jobb egyedül mintsem olyan barátnővel akitől a falra mászol...mert ha egyedül nem tudsz boldog lenni, ne várd el mástól, hogy majd azzá tesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!