Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikerült eljutni odáig, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült eljutni odáig, hogy a kigyúrt Chadek incel contentet csinálnak?

Figyelt kérdés

[link]

Most találtam ezt a youtuber -t. Ugyanazt mondja, amit korábban a blackpill incelek.

2022. márc. 26. 20:45
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
74%
Incelek: Az ugye megvan, hogy jellemzoen sajat magatok tehettek a problemaitokrol? Es arrol, hogy nem tesztek ellene semmit. Istenititek itt a kozossegetek, de valamiert megsem egymassal foglalkoztok, hanem mindenki mast nyaggattok.
2022. márc. 27. 19:03
 32/41 anonim ***** válasza:
19%

31

Mit kell tenni ellene? Tessék én nyitott vagyok egy konstruktív beszélgetésre. Csakhogy ne vádoljatok elvetemültséggel

2022. márc. 27. 19:18
 33/41 anonim ***** válasza:
75%

32

Amiket a 30-as válaszomban leírtam, azokkal mi a gond?

2022. márc. 27. 19:21
 34/41 anonim ***** válasza:
6%

33

"Ha szexhiányod van, miért nem mész prostihoz? Ha magányos vagy, miért nem jössz össze néhány sorstársaddal, hogy enyhítsd?"

Prostizás megvolt, annyi mint a guminő kb. Nem érzed a vonzalmat, nem valami heves aktus. Mármint homoszexuális kapcsolatra gondolsz? Barom vagy?

Ezen a képen pl. incelek vannak, és tök boldognak tűnnek:

[link]

"Mivel hozzájuk hasonlók között vannak, egyértelműen felszabadultnak tűnnek, elengedik magukat, ez óriásit dob a kisugárzáson..tény, hogy nincsenek csajok, de ez is egy megoldás lenne a magány ellen."

A magányt az intim magányra értem elsősorban.

"Ha magányos vagy, vagy csak szexhiányod van..hát, felnőtt ember vagy, ezt neked kell megoldanod. Minden embernek vannak problémáik, ezeknél nagyobbak is."

A társas probléma talán a legnagyobb probléma.

2022. márc. 27. 19:33
 35/41 A kérdező kommentje:
30: Azok annyira nem boldogok azért. Többen közülük stream szereplő.
2022. márc. 27. 20:14
 36/41 anonim ***** válasza:
16%

35

Persze, hogy gondolhatja bárki is, hogy nők nélkül egy férfi boldog lehetne? Hülye érzéktelen barmok az ilyenek.

2022. márc. 27. 20:20
 37/41 anonim ***** válasza:
54%
#32: Edzes? Masfajta kommunikacio?
2022. márc. 27. 20:33
 38/41 anonim ***** válasza:
75%

Egy párkapcsolattól se lesz feltétlen boldog az ember...alkalmazkodni kell a másik szokásaihoz, életviteléhez, esetleges rigolyáihoz, elviselni az esetleges hisztijeit stb..a párkapcsolat, házasság gyakorlatilag kompromisszum kötés.

Ráadásul van aki jól néz ki ugyan, de kapcsolatra alkalmatlan..éretlen agyilag, vagy nem hűséges, vagy felszínes, vagy buta, mint a s*gg esetleg igénytelen.

Tökéletes ember nincs, és igen..jobb egyedül mintsem olyan barátnővel akitől a falra mászol...mert ha egyedül nem tudsz boldog lenni, ne várd el mástól, hogy majd azzá tesz..

2022. márc. 27. 20:37
 39/41 anonim ***** válasza:
Ez olyan incel, aki nem dug meg nőt gumi nélkül, annak ellenére sem, hogy a csaj csak gumi nélkül akart vele dugni, ergo nem incel a srác :)
2022. máj. 17. 11:38
 40/41 A kérdező kommentje:
Az "incel" szót csak azért használtam, mert ez a mainstream mindenki által elfogadott elnevezése a blackpill -nek. A csávó blackpill contentet csinál, annak ellenére, hogy amúgy sikeresen csajozik, ami egy komoly változás ahhoz képest, hogy korábban a blackpill csak a valódi incelek menedéke volt.
2022. máj. 17. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!