Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem romantikus egy lány az miért baj? Javíthatok ezen valahogy?
Figyelt kérdés
Nem vagyok a gesztusok embere, az apró, de haszontalan ajándékokat se kapni, se adni nem szeretem. Ha valaminek alacsony a funkcionitása, azt nem igazán preferálom. Nem szeretek vágott virágot kapni, ugyanakkor a cserepeseket szeretem. Nem nézek romantikus filmeket, és a barátomnak se kötöm az orrára minden nap, h szeretem, de nem is azt mondom, h elmondtam neki x hónapja, h szeretem, és majd szólok, ha ez változik... Kezdem látni rajta, h ez zavarja, és szeretnék változni egy kicsit, de elveszteni sem szeretném önmagamat. Nemrég volt a névnapja, és mintás zoknikat vettem neki, minden minta az egyik számára kedves cselekvést tárgyat jeleníti meg, ugyanakkor én vágott virágot és éttermi vacsorát kaptam, ami persze finom volt, de láttam rajta, h többet várt tőlem. Többször szóba került ez a téma már, nagyobb veszekedés nem volt belőle, ugyanakkor látom, h bántja, h a gesztusait nem értékelem kellően.2022. márc. 26. 16:32
1/5 anonim válasza:
Az érintést, intimitást szereted? Például az összebújást, simogatást?
2/5 A kérdező kommentje:
Az érintést nemigazán, sem a családom, sem a barátaim részéről. Az intimitást igen.
2022. márc. 26. 17:16
3/5 anonim válasza:
Én sem vagyok az, de sosem volt ebből probléma. Olyan férfit kell választani, aki szintén nem romantikus, és hidd el, elég bő a választék.
4/5 anonim válasza:
Ez csak akkor baj, ha olyannal vagy együtt, aki viszont az és igényelné is ezt. Más meg örülne, hogy neked nem kell virágot vennie és romantikus dolgokat kitalálnia.
Megpróbálhatsz a kedvéért figyelmesebb lenni és kitalálni dolgokat, aminek ő örülne, az ő ajándékaiban meg a szándékot nézni, még ha te nem is látod értelmét a dolognak, mert nem túl funkcionális. Teljesen megváltozni úgy se fogsz és nem is kell. Ha megtaláljátok a középutat, ami még neked belefér és neki elég, akkor működhet, de ha nagyon mások az igényeitek és túlságosan távol vannak egymástól, akkor nem fogtok tudni félúton találkozni úgy, hogy senkinek ne kelljen feladni valamit, amit nem akar.
5/5 anonim válasza:
Kinek baj? Férfiként én sem vagyok valami romantikus, kissé mesterkéltnek tartom és szerepjátszásnak. Abban viszont sosem voltam túl jó. Nem is tudtam olyan kapcsolatot hosszútávon fenntartani, ahol a partnerem azt várta el, hogy hősszerelmest játszak, mint egy brazil, vagy mexikói sorozatban. Meg kell találni a megfelelő partnert, nem össze-vissza változtatni magunkon, meg magunkban keresni a hibát, ha nem stimmel valami. Persze az önkritika fontos, meg azért a komprmisszum képesség is, de azért na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!