Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen önbizalmam és jó kisugárzásom, ha csúnya vagyok?
Nem érdekel senkit sem.
Én is csúnya vagyok,hiába voltam pozitív,érdeklődő,barátságos stb,az életben nem nézett rám egy férfi sem.
Azóta nem is érdekel,úgy állok hozzájuk,ahogy ők hozzám.
"...nem nézett rám egy férfi sem..."
Nem ítélkezni akarok vagy akármi, mert ahhoz vonzódsz, akihez akarsz/tudsz, de nem lehet, hogy az a teljes igazság, hogy nem nézett rád egy olyan férfi sem, *aki neked tetszett*? Csúnya nőknek is vannak hapsijai. Jómagam is látok ilyeneket az utcán (nem állítom, hogy sokat, mert a legtöbb ember ugye az átlagos kategóriába esik), de látok. Nőknek ráadásul szerintem jóval könnyebb is csúnyaként, mert csak azt kell csinálniuk, mint a szép társaiknak, szelektálni a jelentkezők közül.
Amúgy az ilyen kérdések és a hozzászólásaik mutatják meg, hogy mennyi megkeseredett nő van az oldalon.
#8: Maximálisan igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!