Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan térjek rá a találkozón,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan térjek rá a találkozón, hogy többet szeretnék tőle, mint szakmai segítségnyújtás?

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a történet: ő egyéni vállalkozó, tudok neki segíteni a munkája kapcsán. Írtam neki egy hivatalos üzenetet, hogy rám számíthat XY ügyben. Abban maradtunk, hogy majd szól, ha kell a segítségem. Azt hittem már, hogy ez egy tipikus lerázós szöveg, soha nem fog jelentkezni. Tegnap írt kb. 3 hónap elteltével, hogy segíthetnék neki. Olyan jellegű dologról van szó, hogy személyesen is át kell beszéljük a részleteket, most fogok vele először találkozni, korábban csak egy koncerten láttam nagyon messziről 3 éve, ő biztos nem emlékszik rám, jó eséllyel észre sem vett. Szeretném, ha több is kialakulna közöttünk, de bizonytalan vagyok abban, hogy ezt hogy hozzam szóba. Biztosan egyedülálló, ezt egy ismerős ismerősétől megtudtam.
2022. márc. 22. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

11

Meg egyébként is mindenki szégyellje össze magát aki párját munka közben vagy a munkahelyén ismerte meg.

Nem kell mindenen felháborodni.

Amúgy simán a találkozó végén hozd fel , hogy ha van kedve akkor valamelyik nap megihatnátok egy kávett vagy valami. Ebből tuti levágja , hogy mivan. Utána a többi jön magától.

2022. márc. 22. 16:14
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

#12 Ők nem egy munkahelyen dolgoznak, nem is áll vele munkakapcsolatban.Csak a munkát hozta fel ürügyként, hogy rámászhasson a másikra.Nem érzed a különbséget?Én kurvára mérges lennék és felháborodnék egy ilyen helyzetben, de te biztos szereted ha manipulálnak és hülyének néznek.

Egyébként is az hogy veszi ki magát, hogy "munka" címen kikérdezel valakit a pénzügyeiről, utána meg közlöd hogy ja, amúgy rádmásznék, ha benne lennél...Ha nemet mondana a kiszemelt, úgy sem lenne utána semmilyen munkakapcsolat.Árulásnak venné az egész szervezkedést.

2022. márc. 22. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Idővel hozd csak fel, ha lemegy ez a projekt és segítettél neki. Ne ronts ajtóstól a házba, próbáld megismerni kicsit, nem kell ilyen nyíltan ezt megmondani.
2022. márc. 22. 16:50
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, itt sok a megkeseredett nőgyűlölő, ne törődj velük csak irigyek.

Ha több alkalommal is fogtok találkozni munkaügyben, akkor szerintem ne most az elsőn hozd fel a témát, tényleg nem jó ajtostul rontani a házba, ahogy fentebb írták.

Ha csak egy dobásod van, akkor a tali legvégén utalj rá, hogy szívesen talalkoznál még vele, legyél mosolygós, kedves, tartsd a szemkontaktust, ha ennyiből nem ért, akkor vagy meleg vagy nem vevő a dologra.

2022. márc. 22. 17:34
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Megkeseredett nőgyűlölet?Dehogy is.Csak a kettősmérce nem becsületes dolog.Nőként írom ezt.Fordított helyzetben egész mást írnál te is, lásd a villanyszerelős példámat fordított nemekkel.
2022. márc. 22. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 nem, az teljesen más szitu.
2022. márc. 22. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Nem, nem az.
2022. márc. 22. 22:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha bejössz a palinak biztos nem fog nemet mondani, de ha egy undorító 200 kilós tehén vagy akkor örülj ha udvariasan elutasít és nem küld el melegebb éghajlatra.
2022. márc. 23. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!