Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy introvertált nőnek egy extrovertált férfivel összejönni?
Én vagyok a nő, nem vagyok bulizós, néha érzem jól magam új társaságokban. Elég zárkózott vagyok, kevés barátom van, annál is kevesebb kapcsolatom volt. Nagyon félek mert párom (egy hete vagyunk együtt 😅) bulizós, sok barátnője volt már, ismerkedős, közvetlen, stb.
Valamiért megtetszettem neki igazából nem értem miért. Az előző barátnői többnyire olyasmik voltak mint ő. Félek, hogy túl unalmas vagyok hozzá és rá fog jönni. Én nagyon megszerettem, velem nagyon rendes, teljesen más mint amit képzeltem róla. A barátai is olyanok mint ő meg a csaj haverjai is (van pár darab), még nem mutatott be nekik de félek, hogy nem fognak befogadni. Párom exét nagyon szerették és ő is olyan bulizós csaj volt. Attól is tartok, hogy még tartja a kapcsolatot az exének pár rokonával, és a csajról hallottam, hogy már több exéhez is visszament… nagyon fájna ha ez most velünk is megtörténne.
De nem szeretném a saját bizonytalanságom miatt páromat bűntetni.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Van valami tanácsotok, tapasztalatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!