Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tanácsoltok, ha ronda vagyok, de nem incel, hogyan lehetne családom? 34F
Nyilván trollkodsz!
Egy nagydumás, humoros, társaság középpontjában lévő pasi nem lehet olyan ronda, hogy ne legyen csaja, és pénz és pozíció sem kell hozzá.
Ugyanazt gondolom, mint #1.
Màrcsak az anyagi helyzeted miatt is megdugtak volna.
Ha a dumàd megy eccccccccerűen zseniàlis, duskàlsz a pennàban.
Ergo vagy reàlis önértékelésed nincs, vagy kamuzol, vagy van egy eltitkolt,súlyos mentàlis betegséged, amiről magad is félsz beszélni.
Egyrészt kérdés, hogy lehet-e valamit kezdeni a külsőddel. Több férfit is ismerek, aki nem egy szépség, de apróbb beavatkozásokkal lehetne javítani, csak nem, mert, nem. Haj, kozmetikus, öltözék, főleg a ruhák stílusa, összeállítása, akár stylist segítségével. Testformálás.
Másrészt sokat menni olyan közösségbe, ahol kivillanthatod a humorod, kommunikációs készséged. A nők arra kapják fel a fejüket, amiben kiemelkedő vagy. Ha több találkozás alatt sikerül olyan képet felépítened magadról, ami tetszik neki, akkor elnézőbb lesz a külsőddel. De ehhez több kötetlen találkozás kell, ahol nem direkt csajozni mész.
Első válaszomat a kettesnek címeztem.
Amúgy igen, sok olyan lány van a társaságban, munkahelyen, akikkel kommunikálok. Azt látom, hogy taszítom őket, így hiába lenne minden más extra, alapból egy egyszerű rostán nem tudok átmenni. Elég laza is vagyok, finoman szólva sem lehet az ellenkezőjét állítani.
8, helyes valasz
Nagyjából ezt vártam és ismerem is ezt a kifogást az említett ismerősöktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!