Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki a Chad Incel társkeresési taxonómia miatt sír és a Becky Stacy bekategorizálás senkit sem aggaszt? (kép)
Kit kéne aggasszon? A nőket?
Őszintén szólva ez gimibe aggasztott, de azóta felnőttem és feldolgoztam az ott elszenvedett traumáimat.
A férfiakat? Felőlem az tetszik neki ami. Nem szólhatok bele kinek-mi jöjjön be.
Az inceleket? Tudom, hogy ők mindig azt mondják, hogy átlagos nőt akarnak, átlagos külsővel, de őszintén szólva se nekem, se a barátnőimnek nem volt még ilyen utcán leszólítós tapasztalata öregeken kívül. Én magamat és a barátnőimet is átlagosnak mondanám, egyikünk se túlsúlyos, mindannyian szeretünk öltözködni, csinosan megyünk el otthonról, elmondások alapján meg nincs ilyen richbitch fejünk se. Mégse, soha nem kezdeményeztek nálunk, de azt persze látjuk, hogy a bombanőhöz odamegy ÁtlagAlattiPista majd az elutasítástól földhöz vágja magát.
Azt hiszitek, hogy ez a 2 nőtípus létezik? :D
Voltatok emberek között az elmúlt években?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!