Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél valakinek a szeretője?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy férfi/nő (amelyik tetszik...), akinek hosszútávú komoly kapcsolata van, amit nem akar felrúgni. Talán már közös ház is van, talán már gyerekek is, de legalábbis már nagyon nehéz kilépni belőle, és a párját is szereti valamennyire.
Ez az illető neked nagyon az eseted, tökéletes számodra, és ő is akar valamit tőled. De a párját nem akarja elhagyni.
Belemennél abba, hogy a szeretője légy?
2022. márc. 21. 10:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Igen, de csak akkor, ha hajlandó otthagyni a párját és komolyan tervezni ezzel a kapcsolattal
Nem
51 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem. A tökéletesnek nincs párja, főleg gyereke.
3/10 anonim válasza:
Semmiképpen sem, nagyon megterhelőek ezek a viszonyok érzelmileg és kb 0-10% a sikerességi rátája, hogy nem egy padlón heverő, szerető által verbálisan összerugdosott lelki sérült leszel utána.
4/10 anonim válasza:
Szerető lettem. Azóta elvált. Ilyen is van. De nem értem miért kell családot meg minden lóf.szt idevenni. Lehetsz ezeknélkül is szerető!
5/10 anonim válasza:
Én az vagyok már 6 éves.
Nincs kapcsolatom nincs gyerekem.
37/F
6/10 anonim válasza:
Igen,betartanànk a hatàrokat,megkapnànk amit akarunk.
8/10 anonim válasza:
Voltam, vagyok, és remélem, hogy még leszek is szerető. Férfiként nekem ez a legjobb opció. És tudod mit? Ha nő lennék is csak szerető lennék.
9/10 anonim válasza:
Ha alkalmi szexen kívül nem akarsz mást tőle, illetve el tudod fogadni, hogy te szabadidő eltöltésére vagy csak neki jó, akkor hajrá. De ez kb az esetek 0,0001%-ban szokott így lenni, Idővel a szerető sokszor többet akar.
10/10 anonim válasza:
3 éve tart, mindketten családosak vagyunk.
Ahogy fentebb írták betartjuk a határokat, és úgy érzem mindketten megkapjuk azt a pluszt amit várunk.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!