Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Furcsa vágyam megnehezíti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa vágyam megnehezíti a komoly szándékú ismerkedést, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzódom az izmos,kigyúrt felsőtestekhez, vizuálisan csak ez indít be, utána nézem meg a pasik arcát, épp ezért általában standon ismerkedem, illetve ilyenkor csak a Tinder marad, amikor nincs jó idő. Volt olyan, hogy megkértem a pasit, hogy mutasson magáról félmeztelen képet, amiből arra következtetett, hogy csak d.gni akarok, pedig nem.
2022. márc. 20. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
😂😂
2022. márc. 20. 15:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ilyen vicces ebben, komoly kapcsolatot szeretnék, 3s emiatt mindenki azt hiszi, hogy nem.
2022. márc. 20. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Én meg értelek. Írtam!
2022. márc. 20. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, akkor is vicces. Nagyon leszűkídet, aztán meg tanacstalan vagy.

Járj el edző terembe, wellness helyeken most is vannak kigyúrt pasik.

Ne ismerkedj olyan helyen, ahol jó fej cingár férfiak is lehetnek, felesleges köröket futsz csak.

Menj biztosra a külsőségben és után szűkítsd a kört.

Milyen az alakod amúgy? Egy kigyúrt fickó, mivel ad magára, hasonló alakú nőt keres. A fitneszterem jó megoldás lehet emiatt. Vagy járj el fitnesz bajnokságokra.

Te is érzed a helyzet abszurdumát. Ne lepődj meg rajta, ha más meglepődik. Menj a helyzet elébe és csak izmos fickókkal vedd körbe magad

2022. márc. 20. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es, miért abszurdabb, mint a férfi, akiket a kerek fenék indít be?
2022. márc. 20. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
*férfi, akit
2022. márc. 20. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 3-as, tanult egyén egy kigyúrt pasi, akkor jó ismerkedést kívánok!
2022. márc. 20. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad nő vagy férfi vagy. Gondolom férfi vagy.
2022. márc. 20. 17:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2022. márc. 20. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ismerkedj edzőteremben! Ott minden látszik.
2022. márc. 20. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!