Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikertelen férfiak! Hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen férfiak! Hány évesen tudatosult bennetek, hogy nincs reális esélyetek olyan párt találni, amilyenre vágytok?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 00:40
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"nem csak azokhoz a nokhoz mentem oda, akik rammosolyogtak, mert hiszed vagy sem, nalam sem kilincselnek a csajok, ha en nem kezdemenyezek."

A rámosolygás és a kilincselés között azért óriási különbség van, ne mosd már össze a kettőt.

Aki minimális jelet ad, ahhoz lehet odamenni.

Vagy te csak fogod magad és teljesen random odamész az utcán, parkban, boltban nőkhöz és elkezded tolni nekik a rizsát? Szerintem ez eléggé lehetetlen dolog és visszataszító is, arról nem is beszélve, hogy még akár veszélyes is lehet. Hiszen a nő simán veheti (és veszi is) a dolgot zaklatásnak, amennyiben elsőre (leginkább a jó külső által) nem nyered el a tetszésést.

Átlagos/átlag alatti férfiként ez nagyon rossz taktika, hiszen gondoljunk bele, ha észreveszi, hogy közelítesz felé, gyakorlatilag másodpercekig csak a külsődet, a mozgásodat látja, amiből már el is tudja dönteni, hogy van-e esélyed vagy nincs.

Amit leírtam az előző válaszaimban, a saját tapasztalataimon alapszik, illetve a környezetemben lévők viselkedéséből amit le tudtam szűrni.

Igen, a nagydumás, jó kiállású srácok, még kevésbé jó külsővel is sikeresebbek lesznek, de ez is olyan dolog, amit tetszik nem tetszik nem lehet megtanulni. Valaki vagy extrovertáltnak születik vagy nem. Persze "megerőszakolhatod" a személyiséged úgy, hogy kényelmetlen szituációkba hozod magad, de ez hosszú távon nem fenntartható és nem fog az agyad átkattanni más módba. Tudom, mert csináltam ezt, próbálkoztam azzal, hogy divatosan szólva "kiléptem a komfortzónából", de nem működött ez sem. Csak idióta helyzetekbe kerültem általa és leginkább én jártam nagyon rosszul. Persze utólag már vicces az egész, de azért sok baromság történt velem emiatt.

Amúgy én is mentem oda random csajokhoz, akár pl. kocsmában, sokszor a legegyszerűbb indokkal, hogy nem száll-e be mondjuk 4. embernek csocsóba vagy hasonló. Tudod mi volt általában az eredmény? Ha igent is mondtak, utána szartak rám, keresztül néztek rajtam, hiába próbáltam beszélgetni bármelyikkel is nem érdeklődtek irántam még minimálisan sem.

Szóval képzeld én is próbálkoztam és kizárólag akkor működött a dolog, amikor a csaj már alapból jelezte valamilyen formában, hogy esetleg minimálisan is, de érdeklem őt (erre írtam a mosolygást példának).

Ide pedig nem panaszkodni és "incelkedni" járunk, hanem kérdésekre válaszolni, vagy kérdéseket kiírni, esetleg mások tapasztalatait olvasni vagy leírni a sajátunkat.

Ez az oldal szerintem erről szól, elvégre névtelenül sokkal könnyebb leírni olyan dolgokat, amelyeket az ember akár még a hozzá legközelebb állóknak sem mer elmondani.

2023. febr. 16. 08:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!