Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikertelen férfiak! Hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen férfiak! Hány évesen tudatosult bennetek, hogy nincs reális esélyetek olyan párt találni, amilyenre vágytok?

Figyelt kérdés

2022. márc. 20. 00:40
A kérdező szavazást indított:
Már 15 alatt
15-20 között
20-25 között
25-30 között
30-35 között
35 felett
43 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Részemről 7-8 évesen már tudtam, hogy ronda vagyok. Ez nem is változott azóta se. Ennek ellenére azért megpróbáltam párszor egyetem alatt meg utána még 1-2 évig. Társkeresőn majd Tinderen szintúgy. Nulla siker. Hiába nem voltunk már gyerekek így is elképesztő milyen szivatásokon és megszégyenítéseken kellett keresztülmennem személyes próbálkozásokkor, úgyhogy elengedtem. Nincs értelme.
2022. márc. 20. 00:47
 2/31 anonim ***** válasza:
75%
Volt egy 2,5 évig tartó kapcsolatom, aminek a lehető legmegalázóbb módon vetett véget a lány. Egy akkori jó haveromnak hitt pasas kefélgette már hónapok óta, majd se szó, se beszéd lelépett a férfival. Azóta már gyerekük is van. 4 év pokol és egyedüllét várt rám, szexet alig-alig tudtam elérni bármelyik nőnél is. Alaposan leadtam a szintet minden tekintetben, tulajdonképpen már-már alig van/volt elvárásom egy nővel szemben. 26 vagyok most, 2 hónapja van egy kapcsolatom, alapvetően nem tudom még mit várok ettől, de a nekem tetsző nőktől csak a megalázást, tiltást, ghostingolásokat kaptam meg a töménytelen mennyiségű játszmázást, amikkel, ha korábban nem is, de a szex témánál mindig elbukott a dolog. A jelenlegi lány kedves, aranyos. Legalább valaki elfogad úgy, ahogy vagyok…
2022. márc. 20. 01:04
 3/31 anonim ***** válasza:
97%
#2 nem akarok nagyon genya lenni, de ezek szerint neked több partnered is volt már :).
2022. márc. 20. 01:07
 4/31 anonim ***** válasza:
88%

Én is már kicsi koromban láttam hogy nem vagyok egy szépség, aztán ahogy idősödtem és körülöttem mindenkinek lett barátnője meg inkább frusztrált lettem ez miatt. Elkezdtem edzeni, hajstílust váltottam és nekiálltam Tinderezni. Hát ez úgy nézett ki hogy fent voltam kb 1 hónapig, aztán fél évig fel sem néztem. Annyira elvette a kedvemet az egész hogy nagyon. Így csináltam kb 2 évig, mire megismertem a feleségemet.

Nagyon próbálok tökéletes lenni mellette, mivel tudom hogy ha ő kidob akkor sosem lesz barátnőm. Nap mint nap küzdök hogy a legjobb legyek neki, néha még ez sem elég...

2022. márc. 20. 01:11
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Volt, szám szerint most van a 4.

2022. márc. 20. 01:14
 6/31 anonim ***** válasza:
46%

Ez már gyerekként-kiskamaszként eldől.

Ha 15 év alatt nem vagy képes arra, hogy megszerezd azt a szép 13-14 éves általános iskolás kiscsajt, akkor 10 év múlva azt a szexi 23-24 éves egyetemista nőt sem fogod.

Az ember élete lényegében tehát gyerekként már predesztinálva van.

Nem mondom, hogy ez egzakt. Lehet változtatni kőkemény munkával, de szerintem 95%-ban az van, hogy a gyerekkor megjövendöli a felnőtt kort.

2022. márc. 20. 01:25
 7/31 anonim válasza:
54%

Aztán gyorsan el kell venni az első lányt, aki szóba áll veled, gyereket csinálni, közös lakáshitel, asszonyt kicsit felhízlalni - másnak ne kelljen - és már hátra is lehet dőlni. Lehet meccset nézni, zabálni és keseregni azon, hogy milyen csúnyák vagyunk és hogy elbánt velünk a sors.

Nem akarok okoskodó lenni, a fenti csak egy sajnos klasszik élethelyzet mutatnak be, nem akarom elbagatelizálni a kérdést.

Nekem egy nagyon “egyszerű” tanácsom van, minden sikertelen férfinak: kezdjetek el sportolni, edzeni és nézzetek ki sokkal jobban, mint az átlag. Testileg legyetek felső 10%-ban.

Ez nehéz lesz, nem elég januárban kitalálni, hogy nyárra “kibaszom” magam, életvitel szinten kell űzni, évekig, élethosszig tartóan. Sose leszel kész, de nem hajt a tatár, a sok év kesergés helyett szép lassan fel lehetett volna építeni az álom fizikumot.

Őszintén, nektek melyik csaj kéne? A csúnya arcú álom testtel vagy a csúnya arcú rossz testtel? Na ugye.

Tudom, baromi igazságtalan az élet. Szarházi 18 éves girnyó szépfiúk halomra k*rják az insta modelleket, én meg arról papolok, több év kitartó edzéssel tudtok eljutni valamilyen nőhöz? Igazságtalan az élet, de lépni kell.

UI: valóban jo fizikumrol beszélek, ami latvanyos, nem arról, hogy feljott 2 cm karban… ez évek lesz

2022. márc. 20. 02:04
 8/31 anonim ***** válasza:
65%

Már általános iskolában tudtam, hogy nem vagyok és valószínűleg nem is leszek sikeres a nőknél. Folyamatosan csúfoltak, beszólogattak a kinézetem miatt, gúnyt űztek belőlem a lányok, fiúk egyaránt. 8. osztályban vártam már nagyon hogy vége legyen az egésznek és mivel neves középiskolába vettek fel, gondoltam ott nem lesznek ilyen problémáim. Egy fenét nem… A középsuli 4 éve alatt is folyamatos szekálódás, gúny tárgya voltam. Itt már voltak ugyan haverjaim, akikkel eljárkáltunk bulizni meg közösségi életet élni, de 18 éves koromra az önbizalomnak halovány nyoma sem volt meg bennem, lányoktól pozitív visszajelzést SOHA nem kaptam, így csőd volt az egész életem e téren. Egyetemre járva a rengeteg tanulás mellett a közösségi életben is aktívan részt vettem, próbáltam extrovertált lenni, jelen lenni minden egyetemi bulin, szakbulikon, de semmi. Csajozás terén 0 siker, pedig egyetemen már összeszedtem magam annyira, hogy merjek kezdeményezni, viszont mindig valami udvarias lekoptatás lett a vége.

Az iskolás éveim így teltek el, diploma után sem lett jobb a helyzet. 27 évesen veszítettem el a szüzességem egy akkor 42 éves, 2 gyerekes nővel, akit egy kocsmában ismertem meg. Azóta is ő az egyetlen akivel valaha is bármilyen intim kapcsolatot sikerült létesíteni, persze kemény árat is fizetek ezért is. Anyagilag sokszor ki kell segítenem, amit nem nagyon látok vissza, illetve az ostobaságait kell hallgatnom folyton…

Ilyen sorsot szánt nekem az élet. Tudom, most majd jön a feminista kommandó aki majd jól megmondja hogy csakis az én hibám és megérdemlem… jöjjenek. 28 évem alatt volt időm végiggondolni hogy mi az én hibám és mi nem.

28/F

2022. márc. 20. 05:02
 9/31 anonim ***** válasza:
50%

Erdekes, mert hatodikos koromban sok lanynak tetszettem. Ez az eddigi eletem legnagyobb rejtelye.

37F incel

2022. márc. 20. 06:17
 10/31 anonim ***** válasza:
97%

Pont hatodikban? Se előtte, se utána?

2022. márc. 20. 06:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!