Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek azért hozzanak össze maguknak kínkeservesen egy párt, hogy aztán pár év múlva a nő elhagyja őket?
"Ez hazugság, amivel a bluepillek áltatják magukat. Csak a kinézet számít"
Értem. Ezért van egyedül lölö, volt egyedül Andy és van egyedül az összes kevéssé szép, de gazdag férfi, aki jellemzően modellekkel házasodik. Khm, várjál, akkor nem házasodik, hiszen egyedül sír a villájában....
Nem hiszem, hogy valaki lehet annyira van a világra, hogy ne lássa, hogy, aki sikeres a nőknél annyira, hogy tényleg a nők keresik őt, az egyszerűen sikeres más nagyon fontos területeken is.
26, én csak felhoztam olyanokat, akik gazdagok, de ocsmányak és szerinted csak a külső számít. Na, akkor csak van olyan nő, akinek a pénz számít. Ha tovább megyünk, kiderülhetne, hogy van akinek a társadalmi státusz, elért eredmény számít, vagy van akinek a kommunikációs keszeg, humor, esetleg tanulság, vagy IQ.
Lehetne általánosabb példákat is hozni a nagyobb vagyon vonzásáról, akár ismerősi berkein belülről is, csak te azt nem ismered és amit te nem látsz az nincs. Erre a retorikára építve kerestem olyan embert, aki csúnya de "sikeres".
Arra pedig, hogy lölö miben jó még azon kívül, hogy jó helyen van, nem tudok válaszolni, de én őt pl nem is tartom chadnek, vagy alfának, hogy a ti szótáratokkal éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!