Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különösen toxic ez a topik?
Az én tapasztalatom szerint ide tényleg nagyon sok lecsúszott elmebajos nőgyűlölő szerencsétlen jár. Egyszer régebben kiírtam egy kérdést, hogy nemtudtam 3 lány közül kit válasszak. Hát, nemsok segítő válasz jött elárulhatom. :'D. Én biztos hazudok, kitaláltam, arcoskodok, a nők csak a gazdagokra mennek, ássam el magam, nők nem is léteznek, és a kva anyámat csak mert. Úgyhogy ja, ez a topic tényleg az egyik legalja. :D
Ja és ami a legfélelmetesebb, hogy van olyan aki napi 8 órába is itt szid mindenkit akár.
Névtelenül mindenki megmondja a tutit, mit vártál? Meg amúgy alapból az interneten.
Meg itt a legtöbb ember évek óta nem kefélt egy egészségeset, persze hogy mindenki idegbeteg, mit vártál?
"Nem gondoltok arra hogy néhány beszólás lökést adhat egy potenciális mészárláshoz?"
Mégis mivel gondoltad, vízipisztollyal?
"ugyan ki jönne ide, akinek nincs valami gondja a szociális kapcsolataival? :D"
Pl. én. :D Bár én leginkább szórakozni vagyok itt, kifejezetten szeretek időnként vitázni, feldob. Mellékes hozadéka, hogy ezzel adott esetben segítek, tanácsot adok.
Két kategória van itt a gyakorin, ami összegyűjti a különösen defektes elmeháborodottakat. Az egyik a politika, a másik ez.
A politikában a sok szélsőjobbos, náci, Putyin-csicska mihazánk szavazó, itt pedig az incelek, a már említett elitista hozzáállású férfiak, és persze a nők miatt is.
A gond csak annyi, hogy a fiatalok, akiknek még kevés élettapasztalatuk van ám könnyen befolyásolhatók, hajlamosak magukévá tenni az itteni, rendkívül káros nézeteket. Ismerősi körömben volt már rá példa, hogy 15-16 évesektől hallottam vissza ugyanazokat a frázisokat, amiket az incelek puffogtatnak.
A 30 éves incelnek még el is hiszem, hogy valódi tapasztalatokból beszél, de amikor ezek a fiatalok osztják a butaságot, akik még nem hogy pinát nem láttak élőben, de még egy puszit sem kaptak egy csajtól sem, akkor csak fogom a fejem. Egyben sajnálom és nevetek is rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!