Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek! Mint szóltok ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek! Mint szóltok ehhez a "régi szép időkből" származó tapasztalathoz?

Figyelt kérdés

Egy ezen a fórumon korábban már kitárgyalt 444-es cikk, nevezetesen:

[link]

alatt az első komment a következő:

"Ilyenkor érzem, hogy egy vén boomer vagyok. Mindenki bénán kezdi a csajozást, aztán a sok siker/kudarc visszajelzés után a legtöbbje képes többé-kevésbé normális módon viszonyulni a lányokhoz. De ahhoz tényleg igazi szellemi nyomoréknak kell lenni, hogy a saját bénázásom miatt inkább a lányokat akarjam kiirtani. És ebből még valami beteg filozófiát is gyártanak és csoportban siránkoznak, meg fenyegetőznek! Én igyekszem megértő lenni velük (sehogy se megy), de kész vagyok ezektől."

Még mindig úgy gondoljátok, hogy "bezzegrégen" egy igazi paradicsom lehetett (volna) a magatokfajták számára?

2022. márc. 17. 17:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
52%

#9. "De attól még a rondák sose voltak kelendőek."

Régen a rondák összejöttek egymással

2022. márc. 17. 18:55
 12/30 anonim ***** válasza:
25%

Ezt a videót érdemes megnézni, jól kinéző csávó, pszichológus profillal egy csaj oldaláról, másik kérdésnél linkelte valaki:

https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw

Akkor el lehet képzeni mit él át egy valaki egy átlagosabb profillal.

2022. márc. 17. 19:22
 13/30 anonim ***** válasza:
25%
Ha egy nem túl előnyös kinézetű, esetleg önbizalomhiánnyal küzdő csávó amint belép egy Tinderre, az nagyjából a halálos ítélettel ér fel, a maradék esélyei, önbecsülése is összeomlik. Egyenes út a teljes reménytelenségbe --> az illető incel lesz. A mai rendszer ilyen egyszerűen termeli ki tömegével az inceleket.
2022. márc. 17. 20:11
 14/30 anonim ***** válasza:
64%

13-as:

Mitől lesz önbizalomhiányos? Az elutasítástól?

Már bocs, de hülye aki így fogja fel. Alapvető hogy minden is kockázatos. Ha nem tudok úszni, nem ugrok bele a folyóba. Ha félek az elutasítástól akkor nem kezdeményezek.

Ha kockázatok bármiben igen, belebukhatok, de akár sikerülhet is.

2022. márc. 17. 20:17
 15/30 anonim ***** válasza:
21%
#14 Az alaphelyzettől, a korábbi elutasítások, negatív tapasztalatok miatt, aztán erre jön az, amikor meglátja, hogy az ottani konkurencia túlnyomó része magasan jobb nála, így az lesz a logikus következtetés, hogy a hozzá hasonló tömegek kiszorulnak a versenyből és nem számítanak egyáltalán. Ezt tényleg csak az nem tudja esetleg végiggondolni és beleélni magát, aki sosem volt még csak hasonló helyzetben sem.
2022. márc. 17. 20:21
 16/30 anonim ***** válasza:
27%
#14 nézd meg a videót tanulságos. ott egy lány 5 napig csinálja a csávó képével és így mondja, hogy ez is tök lehúzta.
2022. márc. 17. 20:23
 17/30 anonim ***** válasza:
56%

15-ös

Hagyjuk ezt a vitát. Segítsek megírni a tinder profilod és kiválasztani előnyös képeidet?

2022. márc. 17. 20:27
 18/30 anonim ***** válasza:
14%
#17 Nekem ebben nem kell segíteni, én a tinderről már hallani sem akarok. Épp elég volt belőle, köszönöm.
2022. márc. 17. 20:30
 19/30 anonim ***** válasza:
71%
Más társkeresőn is hasonló dolgokat kell megadni, mint leírás és kép. Segítek ha szeretnéd, mert nőként azért csak másképp látom a dolgokat.
2022. márc. 17. 20:32
 20/30 anonim ***** válasza:
6%

Én linkeltem a fenti videót a másik hozzászólásnál, ugyanott megtalálod nálam mik a tapasztalatok a 14+17-es hozzászólásban. Ha nem szégyellném, hogy ronda vagyok, még akár benne is lennék egy ilyenben, csak hogy tanítsak neked egy leckét a való életről :).

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2022. márc. 17. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!