Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek! Mint szóltok ehhez a "régi szép időkből" származó tapasztalathoz?
Egy ezen a fórumon korábban már kitárgyalt 444-es cikk, nevezetesen:
alatt az első komment a következő:
"Ilyenkor érzem, hogy egy vén boomer vagyok. Mindenki bénán kezdi a csajozást, aztán a sok siker/kudarc visszajelzés után a legtöbbje képes többé-kevésbé normális módon viszonyulni a lányokhoz. De ahhoz tényleg igazi szellemi nyomoréknak kell lenni, hogy a saját bénázásom miatt inkább a lányokat akarjam kiirtani. És ebből még valami beteg filozófiát is gyártanak és csoportban siránkoznak, meg fenyegetőznek! Én igyekszem megértő lenni velük (sehogy se megy), de kész vagyok ezektől."
Még mindig úgy gondoljátok, hogy "bezzegrégen" egy igazi paradicsom lehetett (volna) a magatokfajták számára?
#9. "De attól még a rondák sose voltak kelendőek."
Régen a rondák összejöttek egymással
Ezt a videót érdemes megnézni, jól kinéző csávó, pszichológus profillal egy csaj oldaláról, másik kérdésnél linkelte valaki:
https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw
Akkor el lehet képzeni mit él át egy valaki egy átlagosabb profillal.
13-as:
Mitől lesz önbizalomhiányos? Az elutasítástól?
Már bocs, de hülye aki így fogja fel. Alapvető hogy minden is kockázatos. Ha nem tudok úszni, nem ugrok bele a folyóba. Ha félek az elutasítástól akkor nem kezdeményezek.
Ha kockázatok bármiben igen, belebukhatok, de akár sikerülhet is.
15-ös
Hagyjuk ezt a vitát. Segítsek megírni a tinder profilod és kiválasztani előnyös képeidet?
Én linkeltem a fenti videót a másik hozzászólásnál, ugyanott megtalálod nálam mik a tapasztalatok a 14+17-es hozzászólásban. Ha nem szégyellném, hogy ronda vagyok, még akár benne is lennék egy ilyenben, csak hogy tanítsak neked egy leckét a való életről :).
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!