Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak en erzem azt hogy meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en erzem azt hogy meg dugasra is nehez sracot talalni ha az embernek vannak minimalis elvarasai?

Figyelt kérdés
22 eves lany vagyok, nem hinnem hogy ronda lennek mert nem gondolom valamint sokan allitottak az ellenkezojet, buta se vagyok. Nem keresek komoly kapcsolatot, de valami kotetlen olyan jo lenne, de rohadt nehez meg erre is valami apolt, ertelmes sracot talalni...
2022. márc. 16. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
95%

Tinder.

Te most viccesz velem, hogy egy 22 éves "nem hinnem hogy ronda lennek" típusú lánynak ezt mondani kell. 5 perc alatt tele lesz a naptárad jobbnál jobbakkal.

Szórakozóhely.

5-10 percenként fognak megkörnyékezni a jobbnál jobbak.

Valami sántít itt nekem kedves kérdező...

2022. márc. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!