Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti összejönnétek egy fiatal anyukával ?

Figyelt kérdés
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki most 21 éves de már lassan másfél éves gyereke van ? Tehát a lány fiatalon lett anyuka nagyon. Persze itt most a komoly kapcsolatra gondolok nem pedig arra, hogy 1X-2X megdugod tehát összeköltözni és akár a gyerekét nevelni.
2022. márc. 15. 13:17
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
66%

Mondjuk ez jogos 🤣

2022. márc. 15. 14:19
 12/58 anonim ***** válasza:
49%
Inkább megdugom, legyen neki kettő, az a biztos
2022. márc. 15. 14:22
 13/58 anonim ***** válasza:
61%

Soha nem jövök ossze anyukaval.

Még fiatal vagyok

2022. márc. 15. 14:37
 14/58 anonim ***** válasza:
46%

Én lány vagyok. Sok minden lehet, nem jön le erről a férfiaknak, de szerintem egy irtózatosan nagy red flag, aki ilyen fiatalon összecsinál egy gyereket a semmire.

Nem rosszidulatból, de nagyon gyakran romás az egész pereputty beütése.

2022. márc. 15. 14:54
 15/58 anonim ***** válasza:
45%
14. szerintem leesett mindenkinek
2022. márc. 15. 15:11
 16/58 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt az estigimin egy osztálytársam aki 17-8 évesen lett anya. Első nagy szerelmével egy valamivel idősebb krapekkal kezdett szétcsúszni a kapcsolatuk, ezért "véletlenül" terhes lett, azt remélte,hogy majd akkor minden fasza lesz,az a "projekt" összeköti őket. A krapek természetesen lelépett a fenébe, még a gyerek csecsemő korában,és még el is terjesztette,hogy ő mekkora áldozat. Jó, valamilyen szinten az is volt,de na. Onnantól a lány nevelte egyedül, és tényleg odatette magát ahogy illik, nyilván az elején volt némi nagyszülői segítség,de azóta is egyedül neveli (már asszem 10 êves) és nagyon jó anya, a kissrác nem szenvedi vêgülis kárát a dolognak.

Annó persze hatalmas botrány volt belőle, mindenki úgy nézett szerencsétlenre mint valami leprásra suliban is folyton kibeszélték pedig többnyire felnőtt emberek jártak már oda...(még engem is basztattak, hogy "fuuuu szóba állsz vele te idióta balabla") Én nem piszkáltam, még kb jóba is voltam vele, beismerte hogy baromságot csinált,fiatal volt meg hülye, de azt sose hagyta volna hogy a gyerek szívja meg,ha már így alakult.

Én nem védem, meg felelőtlennek tartom alapvetően az ilyesmit, csak azt mondom,hogy nem kell feltétlenül rossz embernek elkönyvelni,vannak furcsa,érdekes sorsok. :D

2022. márc. 15. 15:26
 17/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakivel összejössz kérdező, akkor nem a ténnyel fog összejönni az illető, hogy gyereked van, hanem veled. Nyílván nem pozitív dolog a legtöbb ember szemében, de ez nem a személyiséged, hogy gyereked van.
2022. márc. 15. 15:29
 18/58 anonim ***** válasza:
79%

#15:

Bocsi, rosszul fogalmaztam, totál k.o. vagyok.😅 Szóval nem az, hogy lány vagyok esik-e le sokaknak, hanem hogy akinek 21 évesen már ott van a gyereke mondjuk egyedülálló anyaként max érettségivel vagy 8 általánossal, az nem ugyanaz a kategória, mint aki 25 évesen családcentrikus lévén megszüli az első gyermekét.

/TDP: Nekem is van ilyen barátnőm és a sors fintora, hogy ő is jó anya. Bár az, ahogy él - 23 évesen két gyerek két apától + 8 osztály és nulla munkahelyi referencia, az szerintem erős. Elismerésem, aki tud így létezni, de sokaknak nem megy. Nem véletlenül. És ehhez is kell egy olyan partner, ami 100/1 esetleg.

2022. márc. 15. 15:49
 19/58 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg ne ítélkezz ilyen dolgokban, mert nem te vagy az atyaúristen és a romázás is elég szegényes értékrendre vall. Kívánom, hogy sose kelljen nehéz döntést hoznod egy másik életről. Azt meg, hogy pár év múlva lehet egyedül kell majd nevelnie honnan tudhatta volna akkor? Honnan szeded, hogy nincs végzettsége, vagy nem dolgozik?
2022. márc. 15. 16:22
 20/58 anonim ***** válasza:
49%

Mert van ilyen ismerősöm, onnan. Sőt, ilyen 21 éves korosztályban csak ilyen van.

Sőt, mondok jobbat; hátrányos helyzetű anyákkal + gyermekeikkel foglalkozom valamilyen szinten a szociológus felettesem alatt. 21 évesen viszont középosztálybeliként az a minimum, hogy erre gondolsz. Mitöbb, ha nem érzed magad kompetensnek ahhoz, hogy egy életről dönts, akkor védekezz, mielőtt megcsinálsz egy gyereket.

Én ebben a helyzetben csak azokat a gyerekeket tudom szánni, akikkel mi foglalkozunk a saját szüleik helyett. Szóval van jogom megítélni a dolgot.

2022. márc. 15. 16:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!