Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 99%-kának az ilyen férfiak az igazi nagybetűs PASIK?
Ha nem ilyen vagy akkor maximum reménykedhetsz a szexhez jutásban, mert ők a 20%, akik egyszerre sok nővel dugnak, a maradék 80% meg csak elvétve.
Kérdező. Én utoljára 2020 őszén csináltam Tinder tesztet nőként és a videóban matchelő Chadek felére ("Földi") konkrétan emlékszem.
10 -15 férfi lenne a 20%? Ez inkább felső 1%, akik végigdugják az unatkozó nőket. Kimondhatjuk, hogy a nőknek nem kell férfi Budapesten.
"Az ilyenekkel csalják a faszijaikat, az ilyenek szórakoztatják őket esténként a bárokban, ezek körül legyeskednek.":
Manapság inkább az történik, hogy a nőknek van egy parti fázisa 16 és 21 között, amikor végigmennek vagy 30 Chaden. Utána meg teljesen kiesnek a piacról és nem szexelnek évekig. Ismerek nőt, akivel ez történt.
Hát nekem nem jönnek be ezek a férfiak, ezt álszentség nélkül mondom. Nekem túl tucat, egyforma, egyen borosta, egyen haj, egyenruhák... Ránézésre azok, akikkel kondizáson, fehérjeporokon autókon és kommersz márkákon kívül másról nem lehet beszélgetni. Az a tipikus elmegy az Operába, mert van pénze és hogy lőjön szelfit a páholyból megvillantva az óráját, de amúgy azt se tudja, hogy mit hallgat és szünetbe eljön, miután kész a kép. (Félreértés ne essék, volt már kondizós párom, de ő emellett értelmes volt.)
A Szabadság-híd szebb és egyedibb a videó elején. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!