Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők 99%-kának az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 99%-kának az ilyen férfiak az igazi nagybetűs PASIK?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem ilyen vagy akkor maximum reménykedhetsz a szexhez jutásban, mert ők a 20%, akik egyszerre sok nővel dugnak, a maradék 80% meg csak elvétve.

2022. márc. 15. 13:11
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
79%
Tehát, már az is baj, ha valaki viszolyog az ilyen pasiktól. Nektek semmi sem jó. És akkor csak a nők a hülyék.
2022. márc. 15. 14:09
 22/49 anonim ***** válasza:
83%

Épp ez a baj, hogy ha valaki ad magára, az szerintetek már meleg.

Exem is ilyen volt, mondta is többször, hogy "az igazi férfi büdös", meg ilyenek. Aztán csodálkozott, hogy amikor képtelen volt megfürdeni és magára kenni egy kis dezodort, akkor nem kívántam a szexet, mert szinte undorodtam.

Ha ilyen nyíltan bevalljátok, hogy az alapvető higiéniát sem vagytok képesek betartani (magyarul: lehet, hogy nincs szép arcod, izmos tested, DE ÁPOLT VAGY), fölösleges itt pattogni.

Igen, a videóban vonzó férfiak láthatóak. A tipik jópasik. Sokan róluk álmodozunk, viszont egy átlagos, de ápolt pasi is simán kap esélyt a nők 80%-ánál minimum.

2022. márc. 15. 14:16
 23/49 anonim ***** válasza:
82%
Mi a meglepő? Igen, jól néznek ki ezek a pasik. Te talán nem egy szexi, dögös nőt tartasz jó nőnek? Mik ezek az idióta kérdések?
2022. márc. 15. 14:18
 24/49 anonim ***** válasza:
3%

"már az is baj, ha valaki viszolyog az ilyen pasiktól"

21. csak simán nem veszem már ezt be XD

2022. márc. 15. 14:19
 25/49 anonim ***** válasza:
66%
Minden zsák megtalálja a foltját. Csak akkor van gond, ha többre vágysz miközben nem ütöd meg a szintet. Van is egy ilyen film a "Túl jó nő a csajom". Egyszer majd feldolgozásban lesz egy hasonló "Túl jó férfi a pasim" címmel. Csak hát a jelen álláspont szerint ahol minden nő többre vágyik és itt a fejekben van probléma, amikor a víziló is felvesz az utcára egy feszülő nacit, mert azthiszi jól áll neki. Ameddig ilyen testképzavaros nők élnek köztünk ne csodálkozzunk, hogy a férfi egyedül marad. Természetesen a víziló is, mert alább nem ad.
2022. márc. 15. 14:20
 26/49 anonim ***** válasza:
23%
nekem a könyv moly lányok is dögösek.. Az a kis stréber arcuk , meg olyan mimóza test tartás..xdd
2022. márc. 15. 14:20
 27/49 anonim ***** válasza:
78%

26-os:

Én azt látom, hogy hiába van sok ugyanolyan személyiségű könyvmoly okos lány, ha egy kicsit is teltebb az átlagnál akkor a "cuki kis mimóza" helyett egy sima lány lesz aki olvas.

2022. márc. 15. 14:29
 28/49 anonim ***** válasza:
82%

Nem minden nő egyforma, de úgy látszik ez neked még nem tűnt fel. Gondolom volt kb. 10 nő az életedben, aki vonzódott az ilyen típusú pasasokhoz, aztán a többi millió nő is akkor ugye? Érdekes, hogy én fel tudom fogni, hogy a férfiak körében sem mindegyiknél menő a bomba Juci. Nektek ez miért nem megy? Egyszerűbb általánosítani? Az kényelmesebb, mint gondolkozni?

2022. márc. 15. 14:33
 29/49 anonim ***** válasza:
75%

"hol minden nő többre vágyik "

Azok a pasik. Ők akarnak 40-50 évesen, pocakosan, kopaszodva 25 éves csini csajszit. Nem veszik észre, hogy más körbe tartoznak.

2022. márc. 15. 14:34
 30/49 anonim ***** válasza:
63%

Tiktok linkre nem kattintok rá, de az, hogy egy felnőtt férfi (????) a Tiktokon lóg, az valami hihetetlenül kínos és szánalmas.

31N

2022. márc. 15. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!