Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 99%-kának az ilyen férfiak az igazi nagybetűs PASIK?
Ha nem ilyen vagy akkor maximum reménykedhetsz a szexhez jutásban, mert ők a 20%, akik egyszerre sok nővel dugnak, a maradék 80% meg csak elvétve.
Épp ez a baj, hogy ha valaki ad magára, az szerintetek már meleg.
Exem is ilyen volt, mondta is többször, hogy "az igazi férfi büdös", meg ilyenek. Aztán csodálkozott, hogy amikor képtelen volt megfürdeni és magára kenni egy kis dezodort, akkor nem kívántam a szexet, mert szinte undorodtam.
Ha ilyen nyíltan bevalljátok, hogy az alapvető higiéniát sem vagytok képesek betartani (magyarul: lehet, hogy nincs szép arcod, izmos tested, DE ÁPOLT VAGY), fölösleges itt pattogni.
Igen, a videóban vonzó férfiak láthatóak. A tipik jópasik. Sokan róluk álmodozunk, viszont egy átlagos, de ápolt pasi is simán kap esélyt a nők 80%-ánál minimum.
"már az is baj, ha valaki viszolyog az ilyen pasiktól"
21. csak simán nem veszem már ezt be XD
26-os:
Én azt látom, hogy hiába van sok ugyanolyan személyiségű könyvmoly okos lány, ha egy kicsit is teltebb az átlagnál akkor a "cuki kis mimóza" helyett egy sima lány lesz aki olvas.
Nem minden nő egyforma, de úgy látszik ez neked még nem tűnt fel. Gondolom volt kb. 10 nő az életedben, aki vonzódott az ilyen típusú pasasokhoz, aztán a többi millió nő is akkor ugye? Érdekes, hogy én fel tudom fogni, hogy a férfiak körében sem mindegyiknél menő a bomba Juci. Nektek ez miért nem megy? Egyszerűbb általánosítani? Az kényelmesebb, mint gondolkozni?
"hol minden nő többre vágyik "
Azok a pasik. Ők akarnak 40-50 évesen, pocakosan, kopaszodva 25 éves csini csajszit. Nem veszik észre, hogy más körbe tartoznak.
Tiktok linkre nem kattintok rá, de az, hogy egy felnőtt férfi (????) a Tiktokon lóg, az valami hihetetlenül kínos és szánalmas.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!