Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek erotikus munkája van, hányadik randin kellene ezt közölni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 18:50
21/24 anonim válasza:
Randi előtt, mert a legtöbb embernek kizáró ok, így sok csalódástól kíméled meg magadat.
Amúgy egy eladó vagy egy retusáló szerintem nem végez erotikus munkát. Ha valaki pl szakácskönyvekbe készít fotókat, attól még fotós marad, nem lesz belőle szakács.
22/24 anonim válasza:
21: Szerintem erotikus fotókkal kapcsolatos munkára gondolt a kommentelő.
Nekem meg továbbra is a rocksztár a legerotikusabb munka, és nem kizáró ok.
A fehérneműmodell se kizáró ok, aktmodell se kizáró ok, sőt.
Szerintem ti nem erotikára gondoltok, hanem prostitúcióra, a kettőnek semmi köze nincsen egymáshoz.
23/24 anonim válasza:
Ennyi erővel nálunk meg szexi a postás, akkor az is erotikus munka.
Az erotikus munkás az, aki valamilyen formában a teste árusításával keresi a kenyerét.
24/24 anonim válasza:
22. nincs sok eszed, tán nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!