Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon, hogy csúnya férfi vagyok és emiatt nagyon-nagyon keserves, borzasztó nehéz a társkeresés?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 14:29
11/18 A kérdező kommentje:
Én sem vágyok arra, hogy minden nő velem akarjon dugni, elég lenne ha néhány nőnek tetszenék a sok közül. De ha ez azt jelenti, hogy 20 évente találkozok valakivel akinek bejövök, akkor megette a fene az egészet.
2022. márc. 12. 17:09
12/18 A kérdező kommentje:
#10 annak komolyan mi a fsz értelme van? Ezt soha nem értettem.
2022. márc. 12. 17:09
13/18 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb nő elsődlegesen nem a külső alapján dönti el, hogy tetik-e neki xy vagy sem.
Ne hidd azt, hogy ugyanúgy működnek, mint te.
Lehet hogy túlizgulod az egészet.
14/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy úgy működnek mint én. :D A nőknek fontosabb a külső mint a férfiaknak. :)
2022. márc. 12. 18:29
15/18 anonim válasza:
Na hát ha ilyen baromságokat gondolsz, akkor meg is van a válasz arra, hogy miért vagy balfasz a párkeresérben.
Egyszerűen hülye vagy.
16/18 A kérdező kommentje:
"Egyszerűen hülye vagy."
Te meg minden bizonnyal tájékozatlan, vagy egyszerűen tagadod a valóságot. :)
2022. márc. 12. 18:40
17/18 anonim válasza:
Mondjuk, én sem vágom, hogy állíthatja valaki, hogy nem a nőknek fontosabb a külső... Aki szerint nem fontos nekik, az valószínűleg nem hallott még a tinderről, amivel pár perc alatt meglehet nézni, melyik nemnek fontosabb a külső.
18/18 anonim válasza:
Jézusom... beszéltetek ti már nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!