Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam azon, hogy csúnya férfi vagyok és emiatt nagyon-nagyon keserves, borzasztó nehéz a társkeresés?
Hagyd a noket a francba. Az serti a legjobban az egojukat, ha levegonek nezed oket.
37F incel
Én meg szép vagyok. 20 évesen két nővel smároltam egyszerre. Mostanában viszont nem jött össze semmi évek óta.
Ma a csajozás Chad only, ha ez vigasztal.
Igen, kedves foxtrotlidérc, azért lesznek beléd szerelmesek a nők, mert rendben az önértékelésed. Erre izgulnak fel, ezért állnak előtted óriási női sorok...
Az a vicc, hogy ezt páran el is hiszitek! :D Bár, tényleg morálisan szebben hangzik, mint az, hogy jól nézel ki. Képet meg úgysem fogunk soha látni rólad.
Biztos volt, hogy nem kapok, érthető okok miatt... :D
Hát, valahogy hiába van egy csomó férfinak és nőnek rendben az önértékelése, valahogy mégsem találnak mindig valakit és a megfelelőt meg pláne nem... Pedig ez a fránya önértékelés, ez mindennek a titka! :D
"és azzal az eggyel mindig megtaláljuk egymást"
Akkor annyira nem lehetsz "nem helyes". Egyszerű matek b+. :) Ezek szerint mégis van a környezetedben elég nő akik szerint helyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!