Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mire alapozzák, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire alapozzák, hogy a nőknek nehezebb a társkeresés? Miért tartják a férfiakat problémásabbnak?

Figyelt kérdés
Többször is láttam már azt a véleményt az oldalon, hogy a nők könnyebben kapnak szexet, mint a férfiak, de nehezebben találnak komoly kapcsolatot vagy komoly kapcsolatra alkalmas férfit. Ezt mire alapozzák? A nők tisztában vannak azzal, hogy ugyanannyi problémás van köztük, mint a férfiak között?

2022. márc. 12. 14:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

#7 "Az megy szepen a friendzone-ba :)"

Csak ha nem jóképű. :)

2022. márc. 12. 14:23
 12/20 A kérdező kommentje:

#10: Okééé, megint televágtad a szöveged csúsztatással és előítélettel.

Szerinted, mi az oka annak, hogy az egyes sorozatosan hasonló pasikat fogott ki? Ugye, véletlenül sem ő, hanem a csúnyagonosz pasik? Nem lehet, hogy szexen kívül mást nem nyújt vagy átlagosként a legjobb pasikra hajtott, ugye? Biztos minden pasi csak szexet akart tőle és kivirultak mellette, ugye?

Légyszi, próbálj már egy minimális értelmet erőltetni a szövegedbe. Amit írtam, nem jelenti azt, hogy a jó pasik mind lelépnek vagy csak szexre hajtanak. Ha egy hozzájuk illő lányt fognak ki, ők is komolyat akarnak. Ha a lány nem ér fel hozzájuk, akkor értelemszerűen csak szexelnek és mennek a következőre. És olyat sem állítottam továbbra sem, hogy a csúnya srácok ne lépnének félre, de hát a frusztrációdon kívül úgysem érdekelnek a tények.

Szóval, légyszi, mellőzzük a szájkaraténk és ha valami zavar, keress fel egy pszichológust. Ha nem a kérdésre tudsz válaszolni, akkor nincs értelme írnod.

2022. márc. 12. 14:24
 13/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
82%
Egy dolog a biztos: MINDENKINEK - ha férfi, ha nő - nehéz dolga van ha a TÁRSkeresés a cél. Futó kalandok mindenhol vannak, de ha olyan embert keresünk, akivel hosszútávon oda-vissza társakként működhetünk, az nagyon nem könnyű dolog.
2022. márc. 12. 14:28
 14/20 anonim ***** válasza:
15%
#13 ez nem igaz.
2022. márc. 12. 14:30
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
#12 én keressek fel pszichológust? Nem én vagyok egyedül és cirkuszolok emiatt a gyk-n 🤡
2022. márc. 12. 14:31
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
13. A nők akkor találnak magúknak párt amikor akarnak. Más kérdés hogy nekik a tőkeélete szerelem kell, abból meg kevés van. Maradnak helyette a hazugok, aztán meg a sírás, hogy minden pasi csak szexet akar.
2022. márc. 12. 14:33
 17/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
73%
Eddigiek, akik válaszoltak rám: Cáfolnám. Van rálátásom a dologra - sok normális női barátom/nőismerősöm van, akik nem akarnak szőke herceget fehér lovon/cabrion/chopperen. Igen, szexre akárhol kaphatnának bárkit is - de nem ez a céljuk. Nem az a bajuk, hogy "Jajj-jajj! Nincsen egy multimilliárdos chad, aki felkarolna!". Megvan nekik a maguk egzisztenciája, rá nem szorulnak pusztán anyagilag senkire. Kb ugyanazokkal a problémákkal találkoznak, mint a hasonló csónakban evező férfiismerőseim. Nekik is megvan az életcéljuk, megvan az egzisztenciájuk, megvan mindenük - kivéve egy partner, akivel többet is megélhetnek a puszta barátságnál. Hallottam elég rossz tapasztalatot férfitól, nőtől egyaránt - annyi sztorim van vica-verza, hogy abból sikerkönyvet lehetne írni - SAJNOS. Egyebekben az a tiszteletteljes véleményem, hogy sokan - férfiak és nők egyaránt - nem feltétlenül tudnak mit kezdeni egy leendőbelivel. Külön nehezítő tényező, hogy sokan meg úgy vágnak bele az ismerkedésbe, hogy még jócskán vannak feldolgozatlan sérelmeik. Hiába jön olyan akivel működne a dolog, nem tudnak vele mit kezdeni. Ez talán a legnagyobb baj.
2022. márc. 12. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

"Szóval, légyszi, mellőzzük a szájkaraténk és ha valami zavar, keress fel egy pszichológust."

Nem nekem írtad ezt, nejen ez itt az első hozzászólásom.

De ha már a pszichológust ajánlasz másnak, szerintem érdemes lenne egyszer megkérdezned egyet arról, hogy az ember személyiségén és kötődési mintáin múlik-e, hogy komoly, elköteleződésen alapuló tartós párkapcsolatot keres-e akármilyen életkorban, vagy alkalmi kapcsolatokat, laza szexkapcsolatot, vagy azon, hogy ő maga mennyire vonzó, illetve mennyire tart magához képest kevésbé vonzónak egy potenciális partner.

Jó lenne, ha legalább azzal tisztában lennél vele, hogy a feltételezésnek, amiből kiindulsz, mennyi köze van a valósághoz.

2022. márc. 12. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Egy dolog a biztos: MINDENKINEK - ha férfi, ha nő - nehéz dolga van ha a TÁRSkeresés a cél. Futó kalandok mindenhol vannak

hazudsz,én nem kellek futó kalandra se senkinek

2022. márc. 12. 20:57
 20/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
19: Hazudik ám a kékeres macif*sz*, az!
2022. márc. 12. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!