Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire alapozzák, hogy a nőknek nehezebb a társkeresés? Miért tartják a férfiakat problémásabbnak?
#7 "Az megy szepen a friendzone-ba :)"
Csak ha nem jóképű. :)
#10: Okééé, megint televágtad a szöveged csúsztatással és előítélettel.
Szerinted, mi az oka annak, hogy az egyes sorozatosan hasonló pasikat fogott ki? Ugye, véletlenül sem ő, hanem a csúnyagonosz pasik? Nem lehet, hogy szexen kívül mást nem nyújt vagy átlagosként a legjobb pasikra hajtott, ugye? Biztos minden pasi csak szexet akart tőle és kivirultak mellette, ugye?
Légyszi, próbálj már egy minimális értelmet erőltetni a szövegedbe. Amit írtam, nem jelenti azt, hogy a jó pasik mind lelépnek vagy csak szexre hajtanak. Ha egy hozzájuk illő lányt fognak ki, ők is komolyat akarnak. Ha a lány nem ér fel hozzájuk, akkor értelemszerűen csak szexelnek és mennek a következőre. És olyat sem állítottam továbbra sem, hogy a csúnya srácok ne lépnének félre, de hát a frusztrációdon kívül úgysem érdekelnek a tények.
Szóval, légyszi, mellőzzük a szájkaraténk és ha valami zavar, keress fel egy pszichológust. Ha nem a kérdésre tudsz válaszolni, akkor nincs értelme írnod.
"Szóval, légyszi, mellőzzük a szájkaraténk és ha valami zavar, keress fel egy pszichológust."
Nem nekem írtad ezt, nejen ez itt az első hozzászólásom.
De ha már a pszichológust ajánlasz másnak, szerintem érdemes lenne egyszer megkérdezned egyet arról, hogy az ember személyiségén és kötődési mintáin múlik-e, hogy komoly, elköteleződésen alapuló tartós párkapcsolatot keres-e akármilyen életkorban, vagy alkalmi kapcsolatokat, laza szexkapcsolatot, vagy azon, hogy ő maga mennyire vonzó, illetve mennyire tart magához képest kevésbé vonzónak egy potenciális partner.
Jó lenne, ha legalább azzal tisztában lennél vele, hogy a feltételezésnek, amiből kiindulsz, mennyi köze van a valósághoz.
Egy dolog a biztos: MINDENKINEK - ha férfi, ha nő - nehéz dolga van ha a TÁRSkeresés a cél. Futó kalandok mindenhol vannak
hazudsz,én nem kellek futó kalandra se senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!