Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellni való az ha valakinek 24 évesen nem volt még kapcsolata?
Figyelt kérdés
Nem találok magamhoz való lányt. Jó lenne nagyon, de meg vagyok így is.
Szégyelenem kéne ennyi idősen ezt?
2022. márc. 11. 21:52
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem az és ezzel nem vagy egyedül én 25 éves vagyok nem hogy nem volt még kapcsolatom de még szűz is vagyok szerintem nem vagy le késve semmiről.
2/2 anonim válasza:
Szegyelni valo az, hogy egy 8000 feletti hegyet sem masztam meg? Nem. Csak ismerem a hataraim, igy nem is kezdek olyan sportba, amiben a sikertelenseg garantalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!